Teamleider(s) Speciaal Onderwijs (0,8- 1,0 fte) in Rotterdam

Wil jij een leidinggevende functie in het onderwijs en echt iets betekenen in het leven van onze leerlingen die speciale aandacht nodig hebben, samen met een bevlogen team?
Wij zijn voor meerdere locaties in de Regio van Hilversum/Amersfoort op zoek naar teamleiders voor 0,8-1,0 fte.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een teamleider met ervaring binnen het onderwijs. Daadkracht, focus op kwaliteit en coachend leidinggeven zijn de sleutelwoorden voor deze functie(s). Je werkt samen met de huidige collega-teamleiders aan een sterk, gemotiveerd en hecht team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de school onder verantwoordelijkheid van de regiodirecteur.

Jij zorgt ervoor dat jouw team zich kan richten op kwaliteit: de beste ondersteuning bieden aan alle leerlingen binnen de school. Jij stimuleert ontwikkeling van onze professionals in lijn met onze lerende organisatie; je faciliteert het teamleren in de context van Auris als expertiseorganisatie.

Dit doe je door jouw team vertrouwen te geven én te inspireren. Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Jij voelt als geen ander aan wat er nodig is in het team en hoe dit te bereiken. Jij faciliteert jouw team om hierin ook zelf initiatief te nemen en stuurt bij waar dat nodig is. Je schept een werkomgeving waarin de kernwaarden samen, zorgvuldig en slagvaardig in de dagelijkse uitvoering van het werk zichtbaar zijn. Daarbij houd je ook altijd oog voor talent, ambities en ontwikkelmogelijkheden binnen jouw team. Daarnaast beschik jij over goede netwerkvaardigheden, zodat samenwerking en kennisontwikkeling met andere organisaties in de regio wordt versterkt.

Auris

Auris is een onderwijs- en zorgorganisatie voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en kinderen die doof of slechthorend zijn. Auris biedt zorg en onderwijs op maat. Dit doen we binnen onze scholen, binnen de ambulante dienst van zorg en onderwijs en op onze zorglocaties. Ook doet Auris onderzoek en zijn wij met trots een expertiseorganisatie; daarin draait het om evidence informed werken. Kijk voor meer informatie op onze website.


Locaties

De locaties waar wij voor zoeken bieden speciaal onderwijs voor leerlingen van 4 tot 13 jaar met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en leerlingen die doof of slechthorend zijn. Binnen ons onderwijs staat de leerling centraal. Wij zien de leerling als een uniek en sociaal mens, met eigen karaktereigenschappen, kwaliteiten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Ons onderwijs ondersteunt de totale ontwikkeling van leerlingen. Hier vind je meer informatie over onze scholen.

Wat bieden wij jou
Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.
Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel team van ervaren en betrokken medewerkers
 • collegiale samenwerking met de collega teamleiders in de regio
 • ondersteuning door de verantwoordelijke regiodirecteur
 • scholingsmogelijkheden en studiefaciliteiten
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris conform de CAO PO schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5087,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling 
 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd


Wie ben jij

Jij bent een teamleider met aandacht voor je teamleden en focus op kwaliteit. Je betrekt jouw team actief om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast neem je mee:

 • bij voorkeur een afgeronde opleiding schoolleider
 • een dienstverlenende instelling en heldere communicatievaardigheden
 • affiniteit met de rol van teamleider in een complexe organisatie
 • kennis van en ervaring met het begeleiden van professionals in het onderwijs
 • inhoudelijke kennis van het speciaal onderwijs (SO) en over Passend Onderwijs
 • bij voorkeur kennis en/of affiniteit met leerlingenzorg
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Tot en met 4 juni kun je reageren. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Annelies de Leeuw (regiodirecteur Midden) via a.d.leeuw@auris.nl 06 55114530. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *