Teamleider Zorg in Rotterdam

Waar ga je werken

Auris is een onderwijs- en zorgorganisatie voor kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis en kinderen die doof of slechthorend zijn. Auris biedt zorg en onderwijs op maat. Dit doen we binnen onze SO scholen, binnen de ambulante dienst van zorg en onderwijs en op onze zorglocaties. Ook verricht Auris onderzoek en biedt scholing en advies. Wij zijn met trots een expertiseorganisatie binnen de zorg. Wil je meer weten over Auris en wat wij doen? Kijk dan op onze website.

Jouw komst draagt bij aan de ontwikkeling van onze jongste cliënten. Je werkt in en met een geweldig team van zorgprofessionals waar jij zorgt dat een ieder zijn of haar talenten optimaal kan benutten.


Vanwege pensionering van een van de teamleiders zijn wij per 1 september op zoek naar een inspirerende teamleider Zorg voor de regio Rotterdam voor 32 – 36 uur per week.

Wat ga je doen

Als Teamleider binnen ons bedrijfsonderdeel Zorg ben jij integraal verantwoordelijk voor een team van maximaal 25 enthousiaste professionals. Zij zijn in de regio werkzaam binnen onze behandellocaties of in de ambulante behandeling. Jij geeft jouw team richting en zorgt dat iedereen kan doen waar men goed in is: de beste behandeling bieden aan onze meestal nog erg jonge cliënten.

Dit doe je door jouw team vertrouwen en inspiratie te geven om zelf keuzes te maken in het werk. Met elkaar kom je tot teamplannen, bewaak je de middelen en faciliteer je het team bij het behalen van de gestelde doelen. Jij voelt als geen ander aan wat er nodig is in de teams en hoe dit te bereiken. De inhoud van Zorg wordt afgestemd met de Behandelcoördinator waarmee je intensief samenwerkt.

Auris is een lerende organisatie en daar zijn wij trots op. Om dit te behouden en verder uit te breiden, is een open houding als Teamleider onmisbaar. Jij zet in op samenwerking, continue verbetering en evidence informed werken. Je schept een werkomgeving waarin de kernwaarden samen, zorgvuldig en slagvaardig in de dagelijkse uitvoering van het werk zichtbaar zijn. Daarbij houd je oog voor talent, ambities en ontwikkelmogelijkheden binnen jouw enthousiaste en leergierige team.

Binnen Auris draag je bij aan een goede afstemming van diensten aan onze cliënten. Voor ons externe netwerk ben je het gezicht van Auris. Jij zorgt voor samenwerking, kennisontwikkeling en kennisoverdracht. Het overzicht bewaren en ervaring als leidinggevende is onmisbaar.

Wat bieden wij jou

Spraak- en taalontwikkeling staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent. Daarnaast biedt Auris jou:

 • een professioneel team van ervaren en betrokken medewerkers
 • collegiale samenwerking met de teamleiders in de regio en daarbuiten
 • ondersteuning door de verantwoordelijke regiodirecteur
 • een professionele leeromgeving met scholingsfaciliteiten waarin talenten benut worden
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO GZ, FWG 60, maximaal € 4.905,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

Wie ben jij

Jij bent een teamleider die los durft te laten, keuzes durft te maken en actief jouw team betrekt om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast neem je mee:

 • tenminste  een HBO werk- en denkniveau
 • ervaring in het coachend leidinggeven van een team professionals
 • een dienstverlenende instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • affiniteit met de doelgroep(en) van Auris
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. We plannen doorlopend gesprekken met passende kandidaten. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Lydia Ferneij (regiodirecteur zorg) via l.ferneij@auris.nl en 06 12188909. Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure. De functie wordt zowel intern als extern vacant gesteld. 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *