Teamleider vwo bovenbouw Wolfert Tweetalig Rotterdam in Rotterdam

Met bijna 1200 leerlingen uit Rotterdam en de wijde omgeving is Wolfert Tweetalig de grootste en bekendste tweetalige opleiding voor vwo en havo in Nederland. Leerlingen van Wolfert Tweetalig ervaren wat internationalisering is en weten wat het betekent om een wereldburger te zijn.
Voor de functie van teamleider vwo bovenbouw is een vacature ontstaan. Als teamleider heb je een essentiële rol in het stimuleren van je medewerkers in de ontwikkeling van hun professionele attitude en het nemen van hun verantwoordelijkheid. Jouw toegevoegde waarde als leidinggevende is je om je team te faciliteren in het cyclisch ontwikkelen en verbeteren van het onderwijs. Op die manier houd je vast aan de koers, geef je richting aan het vertalen van de WOLF-principes in de praktijk van het onderwijs en kun je bijsturen. Je hebt aandacht voor de versterking van de kwaliteit en herkenbaarheid van zowel het tweetalige als het reguliere onderwijsprogramma in de bovenbouw van het vwo.
Ben jij de teamleider vwo bovenbouw die we zoeken voor Wolfert Tweetalig? Ben je communicatief sterk en heb je gevoel voor het vertegenwoordigen van de school in externe netwerken en (inter)nationale programma’s? Heb je daarnaast een scherp oog voor kwaliteit en bied je jouw team ondersteuning waar nodig? Lees dan de profielschets voor meer informatie. In de procedurebeschrijving vind je informatie over de planning van het proces. Let op: voor deze vacature geldt een korte reactietermijn.

Nadere informatie en solliciteren:

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *