Teamleider onderbouw havo/vwo in Rotterdam

Wolfert College is een echt Rotterdamse school. In een uitstekende sfeer gaan leerlingen uit vele culturen op een respectvolle en goede manier met elkaar en hun omgeving om. Duidelijkheid en structuur gaan hand in hand met veel persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en uitdagend onderwijs.

Voor de functie van teamleider onderbouw havo/vwo is een vacature ontstaan. In deze functie speel je een belangrijke rol in de onderwijskundige ontwikkeling van de afdeling. Je coacht medewerkers en begeleidt ontwikkelprocessen. Je weet de balans te vinden het in het stellen van kaders enerzijds en ruimte geven aan professionele ruimte anderzijds. Je bent een ervaren leidinggevende die begrijpt wat er nodig is om kwaliteit te verbeteren en borgen. En je bent een waardevolle sparringpartner die de professionele cultuur in de school en de schoolleiding mede bevordert. Je hebt speciale aandacht voor de doorgaande leerlijn naar de bovenbouw en voor het unieke Xpo-programma van Wolfert College.

Nadere informatie en solliciteren:
Spreekt deze omschrijving je aan? Lees dan de profielschets voor meer informatie. In de procedurebeschrijving vind je informatie over de planning van het proces. De reactietermijn sluit op donderdag 4 november om 12:00 uur. Direct reageren op deze vacature? Klik dan hier.
 
 

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *