Teamleider LLO in Heel Nederland

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan.

Voor ons team Leven Lang Ontwikkelen zijn wij op zoek naar een teamleider voor 1,0 fte.

LLO staat voor de opgave om een setting en service te creëren die een leven lang ontwikkelen mogelijk maakt zodat de werkende mens mee kan gaan met de veranderingen en de eisen die de moderne maatschappij aan ons stelt. Het cluster LLO streeft naar een LLO organisatie die flexibel, innovatief, professioneel en marktgericht is: de organisatie in het groen voor LLO met een maatschappelijk impact voor de lerenden.

Er wordt binnen de organisatie sterk gekeken naar de bijdrage die LLO kan en moet leveren aan het nieuwe instituut Yuverta. In de maatschappelijke ontwikkeling zien we meer urgentie voor onderwijs op maat naast het reguliere mbo. In de strategische doelen van Yuverta ambiëren we een substantiële groei van het LLO portfolio.

LLO bestaat uit een relatief klein team met een hoge ambitie. De verschillende onderdelen binnen LLO zijn de ‘office’, ‘marketing’ en ‘sales’. LLO is een primair proces binnen Yuverta dat wat betreft product of dienst afwijkt van het mbo en vmbo. De intensieve samenwerking met de regio’s en een gezamenlijk urgentiebesef om LLO te laten bloeien is een voorwaarde voor het succes. Door LLO te laten groeien zien we voor Yuverta verschillende incentives in de regio’s zoals kennisvergroting, innovatieve ontwikkeling en triple helix samenwerkingen. Deze dragen bij aan onze ambities om een vanzelfsprekende partner in de regio te zijn op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen vanuit ons onderwijs.

Jouw profiel
Om bovengenoemde stevige ambities te realiseren zoeken we een resultaatgerichte commerciële LLO teamleider.

Je bent bedreven in het analyseren van data en kunt vanuit cijfers nieuwe (sales) doelen met je team formuleren. Je hebt kennis van marketingstrategieën en de inzet van online marketing. Je beschikt over het vermogen om de juiste strategieën toe te passen op dit vlak om de doelen van Yuverta LLO te bereiken, vanuit de corperate Yuverta branding. Je kunt vanuit de marketing data vaststellen waar de interesse van de klant ligt en hierop een innovatief product portfolio ontwerpen. Je beschikt over voldoende vaardigheden om offertes en trajecten samen te stellen en de juiste kennispartner te zijn voor de vraag vanuit de klant.

Je bent een teamspeler die zeer sociaal vaardig is. Je kunt goed aansluiting vinden met het gehele LLO team vanuit de sales. Je zorgt voor een naadloze samenwerking met de frontoffice en bestendigt op die manier de klantbeleving op een hoog en constant kwaliteitsniveau.

Je kunt de externe wereld verbinden met de interne organisatie van Yuverta waarin je de waarden van Yuverta LLO uitstraalt. Je weet hoe je een commercieel organisatieonderdeel tot volle bloei kunt brengen in een publieke organisatie.

Je beschikt minimaal over een hbo diploma, een marketing/sales achtergrond is een pré.

Werkzaamheden
Als LLO teamleider ben je meewerkend voorman of vrouw. Je geeft leiding aan een team accountmanagers en je doet dat vanuit je eigen sales en marketing expertise. Je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om samen met je team de kwantitatieve doelen per regio te bepalen en deze om te zetten in sales acties. Je begeleidt je team in de uitvoering en stuurt bij waar nodig. Je beschikt zelf over uitstekende netwerkcapaciteiten en zet deze in om acquisitie te plegen.

Onze accountmanagers werken van Amsterdam tot Heerlen. Als teamleider ben je in contact met de regio’s waarin zij werken. Je hebt geen vaste standplaats en bent bereid door heel Yuverta gebied te reizen. Ondernemendheid is een belangrijke eigenschap. Daarnaast voel je je thuis binnen de groen blauwe identiteit van Yuverta en draag je dit uit. Je bent bereid om vanuit je passie je volledig in te zetten om de ambities van Yuverta LLO te realiseren en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Wat bieden wij
Een uitdagende, afwisselende baan in een dynamische setting waarbinnen jij je kunt ontwikkelen. Daarbij tref je een betrokken team met ondernemende en ambitieuze collega’s. Wij bieden een marktconform salaris. De functie wordt gewaardeerd in schaal 13, dit betekent een salaris van minimaal € 4.427,– en maximaal € 6.162,– bruto per maand bij een volledige aanstelling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een hybride werkregeling. Onder hybride werken verstaan we een combinatie van werken op kantoor/schoollocatie, thuis of elders.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website werkenbijyuverta.nl bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via werkenbijyuverta.nl te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Claudia Chi, directeur LLO, over inhoudelijke vragen, via M: c.chi@yuverta.nl en met Coralie Gerstel, corporate recruiter, over de werving- & selectieprocedure, via T: 06-18595467.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen. Een digitaal assessment maakt deel uit van de werving- en selectieprocedure.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 juni 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.