Teamleider in Noordwijkerhout

Toe aan een volgende stap in jouw loopbaan binnen het onderwijs ? Lees dan verder!

Wie zoeken wij?
Teylingen College Leeuwenhorst is op zoek naar een teamleider die bewust voor onze school kiest, ontwikkelgericht en creatief is en de cultuur van onze school wil omarmen. 
Wij zoeken iemand met een open, lerende houding en goed kan samenwerken. die betrokkenheid bij de leerlingen hoog in het vaandel heeft staan en van nature gericht is op de mogelijkheden en kwaliteiten van de leerling. 

Profiel teamleider 
Een teamleider op Leeuwenhorst geeft leiding aan een kernteam van ongeveer 15 – 20 docenten en geeft momenteel 3 lessen per week. Als teamleider ben je in staat om met deze groep voor je eigen afdeling invulling te geven aan de visie op onderwijs die we schoolbreed
hebben geformuleerd. 

Je bent iemand die andere kan inspireren, motiveren, maar ook controleren, aanspreken en coachen. Kennis en visie op het gebied van leerlingbegeleiding en didactiek alsmede de vaardigheid om plannen tot uitvoering (te laten) brengen zijn belangrijk. 
Eigenaarschap voor de leerlingen en gedifferentieerd werken zijn belangrijke ontwikkelingen in de school. Hierbij willen we onze kracht: de goede sfeer waarin iedereen (leerling en collega) ‘gezien’ wordt, behouden en gebruiken als uitgangspunt. 

Teylingen College Leeuwenhorst
Is een school met 1213 leerlingen en 137 medewerkers gevestigd in Noordwijkerhout. Naast cultuur, creativiteit, internationalisering en talentontwikkeling staat Leeuwenhorst bekend als een warme, leerlinggerichte school.
Het team van docenten en onderwijsondersteunend personeel is een leuke mix van diverse leeftijden en er heerst een warme onderlinge sfeer. Het afgelopen schooljaar is er hard gewerkt om online lessen aan te bieden en op het resultaat hiervan zijn wij erg trots.

Al een aantal jaar werken wij met 5 kernteams, geformeerd rondom de leerlingen. Deze groep van 15 – 20 docenten begeleidt hun leerlingengroep meerdere jaren. Zij komen wekelijks bij elkaar om het pedagogisch-didactisch klimaat te optimaliseren en om hun leerlingen
en groepen te bespreken. Het gaat dan om de sociaal-emotionele ontwikkeling, groepsvorming en verder ontwikkeling van de didactiek voor hun doelgroep. Om de leerlingen meerdere jaren te kunnen begeleiden, zijn de teams op niveau ingericht: mavo, havo onderbouw,
havo bovenbouw, vwo onderbouw en vwo bovenbouw.

Eén school, wel onderwijs op maat
Op het Leeuwenhorst doen leerlingen veel samen, ongeacht het niveau van de leerling. In de talentklassen en de buitenschoolse activiteiten worden voor alle niveaus bij elkaar georganiseerd.

Stichting Fioretti Teylingen
Onze school is onderdeel van Stichting Fioretti Teylingen. De Stichting is een unieke onderwijsorganisatie in de Duin- en Bollenstreek. We zijn trots op onze scholen. Zes scholen, verspreid over Hillegom, Lisse (Fioretti College Lisse en ISK Duin- en Bollenstreek),
Noordwijkerhout, Oegstgeest en Voorhout! Kleinschalig, decentraal, een eigen karakter en toch ook samen groot en krachtig. Wij zijn financieel gezond en behalen goede onderwijsresultaten.
Binnen onze Stichting zorgen ongeveer 640 enthousiaste medewerkers ervoor dat ruim 4950 leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen.

Wat bieden wij?
Het betreft een functie voor 1,0 fte in OP schaal LD conform de cao voor het voortgezet onderwijs. Dit is minimaal € 2851,- en maximaal € 5699,- bruto per maand op basis van 1,0 FTE. Op basis van onze arbeidsvoorwaardenregeling ontvang je naast jouw inkomen
de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • ABP pensioenregeling;
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering CAO VO;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer CAO VO;
  • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering IPAP;
  • Fiscale uitruil reiskosten (salderingsregeling);
  • Fietsplan;
  • Verhuiskostenregeling CAO VO;
  • Regeling vakbondscontributie.

Procedure & tijdpad & Selectie
De vacature is intern (binnen Stichting Fioretti Teylingen) en extern tegelijkertijd uitgezet.
Medewerkers van Stichting Fioretti Teylingen, intern
Ben je een medewerker van onze organisatie dan je alleen solliciteren via InSite, via de homepagina van InSite.
Kandidaten buiten onze organisatie, extern
Wanneer je (nog) niet werkzaam bent binnen de organisatie kan je solliciteren door gebruik te maken van de knop “Solliciteren” op deze pagina.

We ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 21 juni 2021.

Tijdpad (onder voorbehoud):
De briefselectie is gepland op 21 juni 2021.
De gespreksronde met de benoemingsadviescommissie is gepland tussen 22 juni en 26 juni 2021.
In dienst per 1 augustus 2021.

Selectie 
Criteria voor de uiteindelijke selectie zijn het bovenstaande profiel en de ingeschatte meerwaarde voor de samenstelling van het management team.

Aanvullend
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht. 
Voor algemene vragen is de afdeling P&O bereikbaar via p.en.o@stichtingfiorettiteylingen.nl. Meer informatie over het sollicitatieproces zie ons sollicitatieproces op onze website.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie, teamleider te Noordwijkerhout, wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *