Teamleider in Leiden

Wij zoeken voor het Da Vinci City College/ISK per 1 augustus 2022, een enthousiaste en deskundige,

Teamleider
voor 0,8 tot 1,0 FTE

 
Het Da Vinci City College/ISK staat voor Internationale Schakelklas die onderwijs biedt aan leerlingen van 12 tot 18 jaar die nog maar kort in Nederland wonen en die het Nederlands nog niet genoeg beheersen om de lessen in het reguliere onderwijs te volgen.
 
De te benoemen functionaris krijgt de leiding over de docenten die lid zijn van één van de teams binnen de vestiging.  
Het betreft een functie voor minimaal 0,8 fte, waarvan 0,6 fte teamleiderschap – aangevuld met lesgevende taken.
 
De vacature wordt zowel intern, binnen de Scholengroep Leonardo da Vinci, als extern uitgezet.

Functie-informatie
De teamleider geeft leiding aan een team van docenten en is met het team verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs. De teamleider draagt mede zorg voor de afstemming van de onderwijsuitvoering en de ontwikkeling van het beleid voor leerlingenbegeleiding
binnen de afdeling en levert een bijdrage aan de uitvoering van het onderwijs. Hij/zij onderschrijft de kernwaarden, de visie en de missie van de Scholengroep Leonardo da Vinci.
 
Het Da Vinci City College/ISK wordt aangestuurd door een rector en één collega teamleider. De teamleider functioneert onder verantwoordelijkheid van de rector.
 
Het uitgebreide competentieprofiel van de functie teamleider is beschikbaar. We zijn als organisatie bezig met het opstellen van een nieuw generiek functieboek. De functie-inhoud kan hierdoor licht veranderen, de inschaling is reeds vastgesteld.
 
De aanstelling geldt voorlopig voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast contract.
 

  • HBO/WO-niveau met 2e of 1e graads lesbevoegdheid
  • Academisch werk- en denkniveau
  • Bijhouden van de onderwijsontwikkelingen in brede zin
  • Kennis van managementtechnieken en gevoel voor bedrijfs- en sociale processen
  • Bereid en in staat om mee te werken aan de ontwikkeling van de onderwijskundige koers van de school en de uitvoering van de doelstellingen die hieruit voortvloeien
  • Een representatieve persoonlijkheid

De Scholengroep Leonardo da Vinci is een dynamische organisatie waar het op alle scholen prettig werken is. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Wij bieden vele mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van kwaliteiten en talenten.

Deze functie is ingeschaald op schaal LD. Een geldige VOG is een voorwaarde voordat je kunt starten. Op grond van de CAO VO bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een fietsplan, bedrijfsfitness en mogelijkheden
om via collectieve regelingen deel te nemen aan verzekeringen.
 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *