Teamleider Dutch HealthTec Academy in Utrecht

Dutch HealthTec Academy: kwaliteit van leven

De DHTA in Utrecht is onderdeel van MBO Amersfoort. Het is dé school voor opleidingen in de gezondheidstechniek: Tandtechniek, Orthopedisch (schoen)Technicus, Audicien, Opticien, Technisch oogheelkundig Assistent, Schoenherstel en Shoe Developer. Zo leren
onze studenten een vak, waarmee ze de kwaliteit van ons leven verbeteren. En daar zijn we trots op!

 

Gepassioneerd team

Het team tandtechniek (ca. 20 mensen) gaat vol voor elke student, BOL en BBL. Met hun actuele vakkennis, praktische vaardigheden en enthousiasme raken zij onze studenten. Naast docenten, instructeurs en SLB’ers kent het team ook een onderwijsassistent en
een onderwijskundige. Vorig jaar is gestart met de methodiek LeerKracht, wat een extra impuls heeft gegeven aan de professionalisering van het hele team. De opleiding beschikt over de modernste faciliteiten, zowel “analoog” als digitaal. Ambitie is de kwaliteit
van onderwijs, begeleiding en examinering van studenten verder te versterken.

 

Geerjanne den Hertog, teamleider: “Het team is gewoon ontzettend leuk. Enerzijds bevlogen vakmensen uit de praktijk en anderzijds mensen met een onderwijsachtergrond. Die twee kunnen niet zonder elkaar. Er wordt van elkaar geleerd en de sfeer is erg goed.
We helpen elkaar op weg.”

 

Dit ga je doen

Er zijn meerdere vraagstukken waar je je tanden in kunt zetten. Bijvoorbeeld toewerken naar excellente begeleiding van de student, bieden van maatwerk in het onderwijs en verbreden van het interne onderwijsaanbod in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.
Verder hebben we de ambitie om nog beter aangesloten te zijn op de branche. Jij speelt hierin een belangrijke rol door een netwerk op te bouwen in het werkveld.

Samengevat zijn je taken:

 • Facilitering van het team zodat het primaire onderwijsproces soepel loopt. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een stevig basis-curriculum, werving van docenten en inzetplanning.
 • Kwaliteitsverbetering van het onderwijs door professionalisering en ontwikkeling van je team en van jezelf.
 • Netwerk opbouwen met brancheverenigingen en grote partijen in het werkveld. Zo sluit ons onderwijs nog beter aan op de vraag uit de markt.
 • Ontwikkelen van strategisch beleid en coördineren van beleidsontwikkeling op cluster- en teamniveau.

 

Geerjanne den Hertog, teamleider: “Ik geniet in deze functie van het schakelen op verschillende niveaus. Het ene moment ben ik met de lange termijn bezig; hoe willen we het onderwijs in 2024 en wat betekent dit voor de DHTA? Het andere moment gaat het
om korte termijn en zit ik aan tafel met een slb’er en een student om tot een oplossing te komen bij uitval.”

Dit vragen we van je

Omdat we een sterk praktijkgerichte school zijn is het belangrijk dat je extern gericht bent. Je bent transparant en daadkrachtig en neemt daarnaast ook gezonde dosis humor mee.

Verder heb je nodig:

 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in het onderwijs
 • Een relevante opleiding op hbo of wo niveau – bijvoorbeeld een onderwijskundige master, of opleiding tot eerste- of tweedegraads docent
 • Proces- en planmatig kunnen werken
 • Transparante manier van werken en leidinggeven; je betrekt het team zoveel mogelijk

MBO Amersfoort streeft naar een inclusieve organisatie, waarin iedereen zijn waarde kan toevoegen. Val je onder de doelgroep banenafspraken? Dan heb je bij gelijke geschiktheid voorrang.

Dit bieden we je

Een baan waarin je samenwerkt met professionals met een aanstekelijk enthousiasme voor hun studenten. Je krijgt de kans om je visie op onderwijs om te zetten naar beleid dat past binnen de DHTA.

Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris: minimaal €3.871 en maximaal €5.685 bij een fulltime dienstverband (schaal LD cao mbo).
 • Jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Veel vrije dagen waardoor je in de schoolvakanties vrij bent.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Korting op software en verzekeringen.
 • Een royaal aanbod van opleidingen in onze eigen TOF academie en ruimschoots scholingsdagen zodat we elke dag een beetje beter worden.

Dat is nog niet alles. Al onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.