Senior beleidsadviseur IT in Etten-Leur

Ben jij op zoek naar een functie in een dynamische omgeving, waarin je als Senior Beleidsadviseur IT een bijdrage gaat leveren aan de gewenste koers van de organisatie?
Ga je geen uitdaging uit de weg en kan je goed samenwerken? Lees dan snel wat wij je kunnen bieden!

Wat ga je doen?
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Om onze ambitie te realiseren varen we een volledig nieuwe koers om beter aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de student en bij het beroepenveld. Ingrijpende organisatorische wijzigingen, zoals
het overgaan naar een matrixorganisatie, maken hier onderdeel van uit.

Curio wil optimaal sturing geven aan de nieuwe koers van de organisatie. Vanuit de ondersteunende diensten werken we in partnership met het onderwijs aan de continue ontwikkeling van de bedrijfsvoering. Doel daarvan is dat medewerkers op de scholen alle aandacht
kunnen richten op hun primaire activiteit, het verzorgen van goed onderwijs. In dit verband wordt gewerkt aan een brede heroriëntatie en herontwerp van de ondersteuning.

Je gaat aan de slag als Senior Beleidsadviseur bij de dienst IT. Je werkt binnen de dienst samen met iets minder dan 30 collega’s op de gebieden Projectleiding/Consultancy, Functioneel Beheer, Werkplek/Leveranciersmanagement en Privacy/Security. Allemaal professionals
die samenwerken in een informele sfeer.
Eerdergenoemde heroriëntatie op de ondersteuning betekent voor onze dienst dat we sterk focussen op optimalisatie en integratie van ondersteunende en onderwijsprocessen en applicaties/data. Daarnaast participeren we volop in strategische vernieuwingen zoals
de flexibilisering/modularisering van ons onderwijs.

Een voorbeeld waarbij er veel samenkomt is de mogelijke vervanging van ons MBO SIS (EOL) en de optimalisatie van alle daardoor ondersteunde processen om daarmee voorbereid te zijn op de toekomst.

De dienst IT richt zich op het ondersteunen van het dagelijkse gang van zaken (onderwijs en ondersteuning) en op vernieuwing daarvan. Jouw taken zullen voornamelijk gericht zijn op de vernieuwing, waarbij je expertisegebied zich bevindt op (het snijvlak van)
Bedrijfsprocessen/logistiek, Applicaties en Informatie.

Gezien de aard van onze werkzaamheden zijn we betrokken bij het merendeel van de Curio brede vernieuwingstrajecten.

Als Beleidsadviseur bij Curio kun je de volgende zaken in je takenpakket verwachten:

 • Accountmanager IM in een procesketen/portefeuille;
 • Projectleiding van grotere projecten, waarbij geldt: eerst organiseren en daarna pas automatiseren;
 • Consultancy in de driehoek Applicaties, Informatie en Logistiek.

Gezien bovenstaande zullen je activiteiten zich voornamelijk op tactisch/strategisch niveau bevinden. Je rapporteert aan de directeur IT.
 

Je bent een bedrijfskundig informaticus in hart en nieren. Je bent in gesprekken de expert en in staat om ook collega’s uit andere disciplines mee te nemen in je verhaal. Je denkt constructief mee over de haalbaarheid van onderwijsontwikkelingen, vertaalt
deze naar IT-beleid en weet er overtuigend over te adviseren. Je denkt in processen en resultaten gericht op een efficiënte bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Je bent in staat om trends op je vakgebied in te zetten voor professionalisering van onze dienstverlening.

Daarnaast heb je ervaring als Beleidsadviseur om grote veranderingen te begeleiden binnen een organisatie. Deze veranderingen hebben vaak een applicatie/informatie of logistieke component.

Je voelt je thuis bij een organisatie in transitie en hebt aantoonbaar ervaring in een veranderende omgeving. Je herkent jezelf in onze kernwaarden nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust. Je bent toegankelijk en een echte teamspeler. Je hebt humor en kunt relativeren.
Je neemt verantwoordelijkheid en wilt jezelf verder ontwikkelen. Je staat daarom open voor feedback, leert van gemaakte fouten en toont lef om nieuwe paden te bewandelen.

Verder beschik je over:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau in de richting waar bedrijfskundig inzicht wordt gekoppeld aan informatica zoals Bedrijfskundige Informatie of Informatiemanagement.
 • Uitgebreide werkervaring als projecteider en consultant.
 • Ervaring binnen de commerciële sector is een pré.
 • Ervaring binnen een onderwijsinstelling is ook positief, affiniteit met het beroepsonderwijs vanzelfsprekend.

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar “liefde voor leren” ruim baan krijgt.
Daarnaast bieden wij:

 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Salaris conform schaal 12 cao mbo, afhankelijk van ervaring (maximaal € 5.685,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband);
 • Een uitstekende verlofregeling bestaande uit in totaal 47 vakantie- en compensatiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
 • Mogelijkheden tot uitruil arbeidsvoorwaarden (bruto-netto voordeel);
 • Bijdrage in (aanvullende) ziektekostenverzekering;
 • Goede pensioenopbouw bij ABP;
 • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie;
 • Laptop;
 • Telefoon- en thuiswerkregeling (bij Curio werken we deels vanuit huis, deels op kantoor).

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.