Senior Adviseur Huisvesting in Houten

Senior Adviseur Huisvesting – strategisch, beleidsmatig, sparringpartner, prominente rol voor duurzaamheid

(Houten en deels vanuit huis, 0,9 -1,0 FTE)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben vmbo- en mbo-scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we zon 23.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 3.000 enthousiaste collegas verspreid over 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Vrijwel al ons vastgoed is in eigen bezit en betreft circa 230.000 m2.

De functie
De functie van Senior Adviseur Huisvesting, bestaat voornamelijk uit de twee volgende onderdelen:

  1. Aan de ene kant ben je de beleidsadviseur voor de vastgoedportefeuille en richt je je op strategisch/beleidsmatige vraagstukken. Voorbeelden zijn de totstandkoming van het Strategisch Huisvestingsplan (SHP) en het Strategisch Investeringsprogramma Huisvesting. Het SIPH, de projectplanning voor nieuw- en verbouw, heeft een planningshorizon van 11 jaar en een budget van € 150 mio. Daarvan is € 30 mio gereserveerd voor verduurzaming om zodoende voor 2050 over een Paris-proof vastgoedportefeuille te beschikken.
  2. Je zit aan de voorkant van alle wensen en behoeften die spelen rondom de vastgoedportefeuille. Dat betekent inventariseren, sparren, scenarios bespreken en beslisdocumenten en businesscases maken. Deze worden vervolgens door jou voorgelegd aan het College van Bestuur (CvB). Na akkoord van het CvB worden deze doorgezet naar de collegas van Huisvesting & Facilitair om die projecten te realiseren.

Je wordt in deze rol continu ingezet op specials en complexe vragen rondom huisvesting. Deze huisvestingsportefeuille is zo omvangrijk dat je erop kunt rekenen dat alle vragen en problemen zich voor zouden kúnnen doen ook daadwerkelijk gebeuren. Onderdeel van dit deel van de functie is contractwerk aangaande ver- en aankooptrajecten, huur en aanhuur.

Gesprekspartners voor jou als Senior Adviseur Huisvesting zijn onder meer Regiodirecteuren, Facilitair Teamleiders, Teamleiders Onderwijs, Finance en Planning & Control. Leuk en interessant om met veel verschillende soorten interne klanten, gebruikers en specialisten naar de huisvestingssituatie te kijken.

Je krijgt in deze functie veel vrijheid om te bepalen hoe je iets het beste kunt aanpakken. Bijvoorbeeld of je onderdelen van het werk niet beter kunt uitbesteden aan juristen, waaronder van ons Juridisch Loket, en andere specialisten. Daar moet je dan natuurlijk wel de lijnen voor uitzetten en de regie op voeren. Er zijn reeds contacten met externe juristen en andere specialisten waar regelmatig mee gespard wordt.

Onze afdeling
De afdeling Huisvesting & Facilitair maakt onderdeel uit van de ondersteunende dienst Bedrijfsvoering. We houden ons o.a. bezig met vastgoedstrategieën, projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en dragen zorg voor het beheer & onderhoud en de facilitaire dienstverlening. Daarvoor stellen we beleid op, geven gevraagd en ongevraagd advies en werken we projectmatig. De afdeling kent 3 vakgroepen: Vastgoedontwikkeling, Facilitair en Beheer & Onderhoud.

We zijn een professionele partner voor de schoollocaties en de regios en zorgen effectief en efficiënt voor een verantwoorde vastgoedportefeuille. Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van duurzame, veilige, representatieve en inspirerende onderwijs-/werkomgevingen is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Dit breng je mee
Je bent goed georganiseerd en kunt bouwplanontwikkelingen in- en extern coördineren. Daarbij weet je de juiste contacten te onderhouden, denk aan gemeenten en andere belanghebbenden. Je volgt ontwikkelingen op jouw vakgebied en houdt de actualiteiten rondom geldende procedures en regelgeving inzake bouwprocessen goed in de gaten.

Daarnaast beschik jij over:
WO werk- en denkniveau, richting bouwkunde, vastgoedkunde, bedrijfskunde of vergelijkbaar. Affiniteit met c.q. werkervaring binnen het onderwijs is een pr?
minimaal vijf jaar relevante werkervaring met huisvestingsadvisering en procesmanagement aantoonbare ervaring met vastgoedfinanciering en -rekenen een klantgerichte instelling, bestuurlijke sensitiviteit, je bent communicatief sterk en hebt ervaring met politiek gevoelige omgevingen. Kortom, je bent een echte stakeholdermanager goede planningsvaardigheden en analytisch sterk, resultaatgericht en stressbestendig rijbewijs, auto en de bereidheid om regelmatig op pad te gaan naar onze locaties.

Wat bieden wij
Een team met passie voor het vak en veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Naast inschaling in schaal 12 of 13 van de cao-mbo (afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 3.871 en € 6.162 op fulltime-basis), bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • een eindejaarsuitkering
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties
  • een gunstige leasefietsregeling, vergoeding voor je mobiele telefonie abonnement en een vergoeding voor aanvullende ziektekostenverzekering
  • een goede laptop
  • reiskostenvergoeding conform de cao plus extras vanuit bedrijfseigen regelingen
  • in onderling overleg, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Op de functies bij Yuverta is de cao-mbo van toepassing.

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan voor inhoudelijke informatie over de functie contact op met George Soebiantono, Manager Huisvesting & Facilitair, op 06-8663 5152 of via g.soebiantono@yuverta.nl (graag niet gebruiken om te solliciteren). Ronald van Driel, Recruiter, kan je meer vertellen over de procedure via 06-5350 2031.

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *