Schooldirecteur (0,8 wtf)

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: inspirerende en toegankelijke directeur voor De Linde
We zijn op zoek naar een inspirerende directeur die zich elke dag weer inzet voor onze leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs. Leerlingen met een eigen speciale behoefte aan onderwijsondersteuning. Als directeur wil je verantwoordelijk zijn voor een kwalitatief hoogwaardig onderwijsaanbod. Je bent betrokken, daadkrachtig en toegankelijk en weet je aan de school en alle betrokkenen te verbinden.
We zijn op zoek naar een leidinggevende met een coachende stijl, die professionele ruimte geeft aan collega’s. Binnen een dynamische omgeving weet je de belangen van leerlingen, ouders, teamleden, netwerkpartners en collega-scholen te verbinden. Daarbij ben je integraal verantwoordelijk voor het meerjarenbeleid op school als het gaat om de onderwijsinhoud, kwaliteitszorg, personeel, financiën en organisatie. Je vertegenwoordigt De Linde op een verbindende en krachtige wijze binnen en buiten onze organisatie.
Het voortgezet speciaal onderwijs van De Linde biedt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd 12 tot en met 20 jaar met een verstandelijke of een meervoudige beperking of met een grote ondersteuningsbehoefte bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Spreekt deze uitdaging je aan én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:

  • hebt een schoolleidersopleiding afgerond of bent bereid deze te volgen,
  • onderschrijft en stimuleert de teamvisie op toekomstgericht onderwijs en draagt bij aan de implementatie hiervan,
  • kunt onze strategische visie planmatig omzetten in tactische en operationele plannen en deze borgen,
  • hebt oog voor de talenten en kwaliteiten van de medewerkers en leerlingen,
  • kunt ontwikkel- en aandachtspunten actief omzetten in concrete acties,
  • hebt lef, gevoel voor humor en een onderzoekende en ondernemende houding,
  • bent een coach die de medewerkers stimuleert, ondersteunt en vertrouwen geeft,
  • bent een verbinder die mensen inspireert en motiveert samen te werken,
  • en bent resultaatgericht, creatief, weet te relativeren en staat stevig in je schoenen.

Het gaat om een baan van 0,8 wtf en we zien graag dat je op 1 juni 2020 kunt starten. Als directeur ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal DC en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en andere (zorg)partners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod. Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Hennie Loeffen, lid college van bestuur. Meer informatie? Kijk op www.linde-deventer.nl (voortgezet speciaal onderwijs) of bel met Henri Nout, teamleider op 0570 – 67 21 79. Indien telefonisch contact niet lukt dan graag mailen met Henri Nout op het volgende mailadres h.nout@linde-deventer.nl waarop Henri zo mogelijk terug kan bellen.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 13 april 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 20 april 2020. De wijze van gesprekvoering wordt nader bepaald. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-030.

Werkweek
0,8 FTE

Over De Linde vso
De Linde: altijd dat stapje extra voor de leerling.

Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren van 12 tot 20 jaar met beperkte cognitieve mogelijkheden. Dit doen we met een enthousiast en betrokken team van medewerkers die altijd dat stapje extra zetten om maatwerk te kunnen leveren voor onze leerlingen. Onze cultuur is professioneel én betrokken. We zijn gericht op kwaliteit, eigenaarschap, samenwerking en innovatie. We zijn gastvrij en gaan uit van vertrouwen. In elkaar, de leerlingen, hun ouders én bezoekers. Zo bereiden we iedere leerling voor op de best passende rol in de samenleving.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *