Rector in Den Haag

Wilt u rector worden van het Edith Stein College, het oudste lyceum van Nederland? Bent u in staat om samen met een zeer betrokken team uitstekend onderwijs te organiseren voor onze uitdagende leerlingenpopulatie? Tegen onze leerlingen zeggen wij:
“Het Edith Stein College is een geweldige springplank, maar geen rode loper. Laat je bluf en branie thuis, neem je trots en zelfbewustzijn mee. Als jij werk wilt maken van je toekomst dan heb je ons volledig aan je zijde.” Kort samengevat in ons motto:
Mooi. Maak het maar waar. Prikkelt dit motto voor onze leerlingen ook uw leiderschap? Dan nodigen wij u uit om verder te lezen.

Het Edith Stein College, een Transformatieve school
Het Edith Stein College is een school in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van de Tweede Kamer met ruim 1.000 leerlingen en bijna 150 medewerkers. De school richt zich op de emancipatie van de nieuwe Hagenaar, heeft een sterke ISK-afdeling en heeft
zich hiermee gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen van wie de wortels niet in Nederland liggen. De school deelt in het netwerk van Transformatieve scholen de nieuwste inzichten in het verzorgen van onderwijs in een grootstedelijke context.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij u naar het volledige informatiepakket op

vbent.org
. In het informatiepakket is opgenomen: de profielschets, het schoolplan, de missie en visie van de school, de Koersbeweging 2022 van Lucas Onderwijs en het managementstatuut VO Lucas Onderwijs. Meer informatie over de school kunt u vinden op
www.edithsteincollege.nl en
www.scholenopdekaart.nl
.

 

De functie
Als rector bent u boegbeeld van de school. U bent integraal verantwoordelijk voor het beleid van het Edith Stein College en maakt deel uit van het team van schoolleiders van Lucas Onderwijs VO, regio Den Haag.
Wij zoeken een rector die:

  • Hart heeft voor onze leerlingen
  • Door het vuur gaat voor het onderwijs op school
  • Coachend, mensgericht en doortastend is
  • Samen met het team bouwt aan mooi onderwijs

Bestuurlijke sensitiviteit en ervaring in het werken in een grootstedelijke context komen u als rector van het Edith Stein College uitstekend van pas.
 

Het betreft een functie voor 1,0 fte in schaal 14 volgens de cao voor het voortgezet onderwijs.
Bij bewezen geschiktheid behoort schaal 15 tot de mogelijkheden. Daarnaast is momenteel een arbeidsmarkttoelage-regeling (7,5%) van toepassing.  

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *