Onderzoeker/docent Precisielandbouw in Dronten

Jouw uitdaging
Je maakt deel uit van het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek (lectoren, onderzoekers, docenten en assistenten), ontwikkelt nieuwe kennis en voert (praktijk)onderzoek uit. Het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek werkt nauw samen met team Agrotechniek & Management, dat opleidingen verzorgt met een bedrijfskundige visie op Agrotechniek en Precisielandbouw.

  • Uitvoeren, leiden en analyseren van praktijkgericht onderzoek op het gebied van precisielandbouw en gerelateerde werkterreinen.
  • Relaties onderhouden met het beroepenveld.
  • Toepassen van innovatie bij het acquireren van nieuwe projecten.
  • Inspireren, coachen, lesgeven en beoordelen van studenten in theorie en praktijk.
  • Innovatie binnen de precisielandbouw implementeren in nieuw onderwijs.

Jouw skills
Je bent in staat om studenten, collega’s en ondernemers te enthousiasmeren met jouw kennis, hebt een passie voor kennisontwikkeling en weet dit goed over te dragen. Daarnaast voldoe jij aan het volgende:

  • Je hebt een relevante (academische) opleiding afgerond en praktijkervaring in precisielandbouw.
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en met het schrijven van projectvoorstellen/verslagen.
  • Je kan goed netwerken, helder communiceren en bent stressbestendig.
  • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 4.000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus. De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein, met 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven.

Ons aanbod
Als jij ons helpt de wereld te verbeteren en te verduurzamen, helpen wij jou bij jouw ontwikkeling. ‘Samen werken’.

Aan de functie Onderzoeker/docent Precisielandbouw is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.731,81 en maximaal € 5.127,39 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: we bieden een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.
Alle arbeidsovereenkomsten worden eerst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Enthousiast geworden?
Reageer dan vóór 6 juni aanstaande. Voor vragen kun je contact opnemen met Alfred Pot, teamleider Agrotechniek en Management, via telefoonnummer 06-53971083.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

In verband met de AVG wetgeving accepteren we alleen sollicitaties via onze website. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *