Onderzoeker/Docent Bodem in Dronten

Onze nieuwe collega
Je gaat deel uitmaken van het team Toegepast Praktijkgericht Onderzoek (TPO). Team TPO bestaat uit een brede groep experts met zowel landbouwkundigen in diverse disciplines als bedrijfskundigen en economen. Team TPO ontwikkelt nieuwe kennis en voert samen met studenten (praktijk)onderzoek uit, bijvoorbeeld via afstudeeropdrachten. Bedrijven kunnen bij ons terecht met technische, organisatorische of strategische vragen over ondernemerschap, voedselproductie of groene grondstoffen. Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten gaan vervolgens op zoek naar antwoorden. Op deze manier kunnen de studenten hun theoretische kennis in de praktijk brengen en doen ze al tijdens hun studie veel praktijk- en onderzoekservaring op.

De functie

 • Uitvoeren en leiden van praktijkgericht onderzoek.
 • Effectief onderhouden van de relaties met stakeholders uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.
 • Inspireren, begeleiden en beoordelen van studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen op het gebied van bodemkunde en bodembeheer.
 • Bijdragen aan het acquireren van nieuwe projecten.
 • Implementeren van nieuwe inzichten in onderwijsmateriaal en ontwikkelen van nieuwe modules.
 • Uitvoeren van onderwijs op het gebied van bodemkunde.

Wij vragen (jouw skills!)

 • Je hebt een relevante academische opleiding afgerond.
 • Je hebt ervaring op het gebied van bodemkundig veldwerk.
 • Kennis van de land- en tuinbouw is een pré.
 • Ervaring met het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek en het schrijven van projectvoorstellen en projectverslagen is een pré.
 • Je hebt een passie voor kennisontwikkeling en onderzoek op het gebied van duurzaam bodembeheer.
 • Je hebt een praktijkgerichte, onderzoekende houding.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent een teamspeler, je hebt coördinerend vermogen en bent een bruggenbouwer.
 • Je bent in staat om snel te schakelen, houdt van aanpakken en bent stressbestendig.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.
 • Je kunt studenten coachen, enthousiasmeren en inspireren.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren ruim 4000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.500 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen. De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Onderzoeker/Docent Bodem is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.731,81 en maximaal € 5.127,39 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering. Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Corné Kocks (teamleider Toegepast Praktijkgericht Onderzoek) via telefoonnummer 06-22770458 of 088-0205849.
Enthousiast geworden? Reageer dan snel. Doe dit vóór 23 mei aanstaande.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.
In verband met de AVG wetgeving accepteren we alleen sollicitaties via onze website. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.