Onderwijsassistent Techniek in Maartensdijk

Wat je gaat doen
Voor het programma Sterk Techniek Onderwijs (STO) zijn we op zoek naar een onderwijsassistent op onze locatie Maartensdijk. Het doel van het programma STO is het zorgdragen voor meer doorstroom van leerlingen uit het vmbo naar technische opleidingen in het mbo, zodat er meer arbeidskrachten beschikbaar komen voor de technische (regionale) arbeidsmarkt.

Het programma STO is volop in de ontwikkelfase waardoor we een functie hebben die al voor een deel staat, maar in de komende jaren verder ontwikkeld moet worden. Na de zomer is de verbouwing van onze school in Maartensdijk afgerond. Voor de verdere inrichting willen we graag jouw mening, met name ten aanzien van techniek en het technolab. Je krijgt ook het beheer van deze technische lokalen en materialen.

Wij vragen

  • MBO-techniek, bij voorkeur ICT gerelateerd;
  • Je hebt affiniteit met en interesse in werken met vmbo-leerlingen in het groene domein;
  • Je bent enthousiast, communicatief, durft je mening te geven en werkt graag samen;
  • Je wilt je ontwikkelen;
  • Je hebt een brede technische belangstelling;
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken aan te pakken en nieuwe contacten te leggen.

Wij bieden

  • Een dynamische baan bij een groene kennisinstelling waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomen. Aeres is de enige groene kennisinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening aanbiedt op alle niveaus;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris volgens cao mbo. Je wordt ingeschaald in schaal 6 met een maximum van € 2.805,-;
  • Een werkplek van wereldklasse. Aeres draagt dit jaar Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap: World-class Workplace. Volledig gebaseerd op en verkregen door de mening van onze medewerkers. Het is dus een keurmerk dat we dragen met trots!
  • Binnen de subsidie Sterk Techniek is rekening gehouden met een onderwijsassistent voor nu nog 3 schooljaren voor 0,6 fte. Eventueel kan deze aanstelling uitgebreid worden met een aanstelling in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs.

Waar je gaat werken
Aeres VMBO Maartensdijk is een vmbo-groenschool. Met een diploma van onze school kunnen leerlingen volop goede vervolgopleidingen kiezen. Leerlingen vinden de school persoonlijk en veilig. Individuele aandacht en begeleiding vinden wij belangrijk. Bij ons kunnen leerlingen zich in een veilige omgeving voorbereiden op hun toekomst. Leerlingen moeten zelfstandig kunnen functioneren in een samenleving die steeds verandert. Daarom leren ze hun talenten en hun omgeving kennen, invloed te nemen en verantwoordelijk te zijn voor hun leefomgeving. Vanaf augustus 2021 zijn alle leerwegen van het vmbo gehuisvest in Maartensdijk.

Het is ons doel om leerlingen op te leiden tot wereldburgers die goed zijn voorbereid op de maatschappij. Ons onderwijs zorgt ervoor dat ze nieuwsgierig en betrokken raken. Omdat we een kleine school zijn, kun je als medewerker invloed uitoefenen en meebepalen hoe wij ons motto ‘talent voor groei’ vormgeven.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie? Bel dan Gerda Casteel, directeur, via 06 83256364. Ben je ervan overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Solliciteer dan vóór 18 juni t.a.v. Gerda Casteel. De functie gaat zo snel mogelijk (in overleg) in. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *