OD220538 – Zorgconsulent 0,8 fte in Tilburg

Inleiding
Ben jij een stevige persoonlijkheid en een aanpakker? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Weet jij als geen ander verbinding te maken met leerlingen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat ga je doen?
De zorgconsulent begeleidt en coacht leerlingen met een intensieve ondersteuningsbehoefte. Dit kunnen leerlingen zijn met ASS, ADHD of andere aanverwante ondersteuningsbehoeften. De begeleiding is gericht op het schools functioneren en welzijn van de leerlingen op school. Je werkt 1 op 1 met leerlingen, in groepjes en ondersteunt leerlingen bij het structureren van het schoolwerk. Je bent vaardig in het begeleiden van leerlingen in schoolse vaardigheden. Je werkt vanuit een structuur lokaal waar leerlingen terecht kunnen in een vertrouwde omgeving. Je vangt hier onder andere leerlingen met een time out op. Als coach van deze leerlingen ben je de spin in het web rondom de begeleiding van deze leerlingen op school. Je stemt af met de mentor, vakdocenten en ouders. Je observeert (gedrag in) lessen en biedt vakdocenten handvatten. Je stelt handelingsplannen (OPP) op en evalueert deze. Je bent onderdeel van het ondersteuningsteam en werkt zowel met leerlingen van de havo als vwo afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de ondersteuning aan de leerlingen met een intensieve ondersteuningsbehoefte. Het betreft een nieuwe functie waarvan de kaders door het ondersteuningsteam reeds zijn opgesteld. Samen met het ondersteuningsteam ga je de precieze invulling van de functie verder ontwikkelen.

Onze nieuwe collega
• is een verbinder;
• heeft oog voor de behoefte van de individuele leerlingen;
• is flexibel;
• heeft kennis van en ervaring met het begeleiden van jongeren met verschillende ontwikkelingsproblematieken;
• wil de eigen bekwaamheid verder ontwikkelen;
• kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Om de functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een diploma pedagogiek, social work of een vergelijkbare opleiding en heb je HBO denk- en werkniveau.

Het Odulphus
De school bestaat al sinds 25 september 1899! Het is een moderne school, maar ook een school met gevoel voor traditie. Leerlingen voelen zich snel thuis op het Odulphus. Een school waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. De wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’ oftewel ‘sterk in vertrouwen’. Vertrouwen als basis voor alle onderlinge relaties en contacten. Dat
betekent dat er veel kan en veel mag binnen de afgesproken en vaak vanzelfsprekende kaders.

Wat heeft het Odulphuslyceum jou te bieden?
Een uitdagende baan binnen een gedreven ondersteuningsteam op een prachtige school in de binnenstad van Tilburg.
Verder:
• Een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met een werktijdfactor van 0,8 fte – eventueel is een kleinere werktijdfactor (0,4 fte) bespreekbaar, mits er een duopartner is om tot de gewenste totale werktijdfactor te komen;
• Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid;
• Een salarisinschaling op basis van kennis en ervaring in de CAO VO OMO (schaal 9).

Meer informatie
Wil je een impressie van onze school en de scholieren, bezoek dan onze website www.odulphus.nl.
Sander van Hal is contactpersoon voor deze vacature. Wil je eerst meer informatie ontvangen?
Neem dan contact op via svhal@odulphus.nl of telefonisch vanaf 9 mei a.s. (ivm meivakantie) via 013-5426652.

Ben jij enthousiast geworden
Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 30 mei 2022.
De eerste ronde gesprekken worden gepland op dinsdag 7 juni 2022. Alles is erop gericht om voor de zomervakantie af te ronden. De startdatum is 1 september 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.