MLC2223 Manager bedrijfsvoering 0.8-1.0 fte in Oss

Manager bedrijfsvoering Maaslandcollege – Oss

Per schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een manager bedrijfsvoering m/v 0,8-1,0 fte

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
in schaal 12 CAO VO

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.
Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen.
Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.

De manager bedrijfsvoering heeft als staflid de taak de directie en schoolleiding van het Maaslandcollege te ondersteunen in een aantal grote processen door middel van expertise en advies/klankbord zijn.
De manager bedrijfsvoering levert een bijdrage aan de ontwikkeling en vertaling van strategisch beleid op economisch- en administratief gebied, draagt zorg voor de planning en control, is belast met de inrichting van de administratieve organisatie van de scholen, geeft sturing aan de OOP-processen binnen de staf, geeft integraal leiding aan de betrokken OOP-medewerkers
(leerlingenadministratie/Magisterbeheer, ICT, rooster, leermiddelen en inkoop) en functioneel aan de financieel-administratieve medewerker en is functionaris gegevensbescherming.

Je gaat aan de slag binnen een relatief nieuw team van leidinggevenden, waardoor je medeverantwoordelijk bent voor het bouwen aan een nieuwe structuur.
Dit vraagt om iemand die lef heeft, een uitdaging ziet in het meebouwen aan de nieuwe structuur en stressbestendig is.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Voor een uitgebreidere taakomschrijving van deze functie kan contact opgenomen worden met
mevrouw P. van der Linde via p.vander.linde@maaslandcollege.nl
Informatie over onze school staat onder andere op onze website www.maaslandcollege.nl

Reacties op deze vacature kunnen alleen via e-mail worden verzonden ter attentie van mevrouw
C. Beekmans (p.vander.linde@maaslandcollege.nl)
Reageren kan t/m 6 juni 2022; de eerste gespreksronde staat gepland op 14 juni aanstaande, de tweede gespreksronde zal plaatsvinden op 17 juni.

Voor deze functie wordt een benoemingscommissie en een adviescommissie samengesteld.
De benoemingscommissie en adviescommissie gaan in de eerste ronde apart van elkaar met de geselecteerde kandidaten in gesprek.

De vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang,

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *