MLC2223 afdelingsleider bovenbouw in Oss

Afdelingsleider Maaslandcollege – Oss

Per schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een afdelingsleider m/v 0,8-1,0 fte voor de bovenbouw.

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
in schaal 12 CAO VO / functieboek OMO: Manager onderwijs

Het Maaslandcollege is een moderne school voor (tweetalig) mavo, havo en vwo met veel aandacht voor de internationale wereld om ons heen. Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past. Wij dagen hen uit grenzen te verleggen en talenten te ontwikkelen. Dat doen we in een omgeving die veilig is en waar duidelijkheid en respect voor elkaar heel belangrijk zijn.
Wij nemen jonge mensen serieus, geven ze de instrumenten om de wereld te gaan veroveren. Dat doen we natuurlijk allereerst met uitstekend onderwijs met onder meer een hoogwaardige bètaopleiding, tweetalig onderwijs voor alle richtingen en de inzet van digitale hulpmiddelen. En ook met een gevarieerd programma voor sport en cultuur en met internationale uitwisselingen.
Het Maaslandcollege is een school waar het draait om persoonlijk en uitdagend onderwijs, waarbij individuele talenten, interesses en ontwikkeling centraal staan en waar mensen werken die samen ’gaan’ voor een geweldige en veelzijdige voorbereiding op de toekomst van al onze leerlingen.
Als afdelingsleider bovenbouw vorm je samen met de 3 andere afdelingsleiders, de conrector en de rector de schoolleiding. Samen met het team zul je zorgdragen voor de ontwikkeling van het onderwijsprogramma voor jouw afdeling. Je zorgt voor de samenhang tussen de verschillende teams en draagt bij aan de doelstelling van het Maaslandcollege. Je stimuleert en motiveert leerlingen en medewerkers om de kwaliteiten naar boven te halen die passen bij de capaciteit en ambitie van de persoon in het licht van de onderwijskundige ontwikkelingen en doelstellingen van de school. Je coördineert alle activiteiten die in de afdeling worden aangeboden en stelt jaarlijks de jaarplannen van het team op en evalueert deze ieder jaar met de schoolleiding. Hiervoor wordt op diverse niveaus overleg gevoerd (teamoverleg, kernteamoverleg en schoolleiding).

Je gaat aan de slag binnen een relatief nieuw team van leidinggevenden, waardoor je medeverantwoordelijk bent voor het bouwen aan een nieuwe structuur. Dit vraagt om iemand die lef heeft, een uitdaging ziet in het meebouwen aan de nieuwe structuur en stressbestendig is.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Voor een uitgebreidere taakomschrijving van deze functie kan contact opgenomen worden met mevrouw
P. van der Linde via p.vander.linde@maaslandcollege.nl
Informatie over onze school staat onder andere op onze website www.maaslandcollege.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reacties op deze vacature kunnen alleen via e-mail worden verzonden ter attentie van mevrouw
C. Beekmans (p.vander.linde@maaslandcollege.nl)
Reageren kan t/m 6 juni 2022; de eerste gespreksronde staat gepland op 13 juni of 14 juni aanstaande, de tweede gespreksronde zal plaatsvinden op 16 juni.

Voor deze functie wordt een benoemingscommissie en een adviescommissie samengesteld.
De benoemingscommissie en adviescommissie gaan in de eerste ronde apart van elkaar met de geselecteerde kandidaten in gesprek

De vacature wordt gelijktijdig intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang,

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *