Medewerker Marketing & Communicatie (vervanging) in Barneveld

Wat je gaat doen

Als Medewerker Marketing & Communicatie heb je een brede en zelfstandige rol. Je bent primair verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van ATCB bij marktpartijen en de werving van nieuwe cursisten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Opstellen en uitvoeren van de marketingkalender en bewaren van bijbehorende budget;
 • Het onderhouden van de sociale media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube) en het inzetten van promoties via Facebook/Instagram;
 • Maken en versturen van (e-)nieuwsbrieven naar diverse doelgroepen via Mailchimp;
 • Het onderhouden van de website (content creatie en -redactie en optimaliseren van de customer journey);
 • Aansturen van externe partij die voor ons de SEO/SEA verzorgt;
 • Zorgdragen voor de (externe) productie van promotiematerialen;
 • Redactie van ons eigen magazine HBVB;
 • Organiseren en coördineren van evenementen en voorlichtingsactiviteiten zoals (online) open dagen en informatieavonden.

Wij vragen

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketingcommunicatie en minimaal 5 jaar ervaring bij een commerciële organisatie. Je hebt kennis van zowel B2B als B2C marketing. Je hebt aantoonbare online ervaring. Je bent analytisch, zelfstandig, creatief, resultaatgericht, communicatief vaardig en je kunt goed plannen en organiseren. Je kunt goed samenwerken en bent relatie- en klantgericht en je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

 • Een uitdagende tijdelijke allround marketingfunctie binnen een inspirerende werkomgeving op een dynamische locatie met vernieuwend, praktijkgericht onderwijs;
 • Je werkt in een klein team van collega’s met passie voor hun werk en oog voor elkaar;
 • Conform CAO MBO schaal 8 met een maximum van € 3.474,- bruto per maand op basis van 1,0 fte, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Waar je gaat werken

Aeres MBO Barneveld is een groen mbo en geldt als dé opleider voor dieropleidingen in Nederland. Studenten kunnen terecht voor een compleet aanbod aan opleidingen voor dierverzorging, van paraveterinair assistent tot dierverzorging of proefdierverzorger. De school is landelijk een van de grootste opleiders voor de hippische sector met opleidingen voor paardensport en -houderij en hoefsmid. Naast de opleidingen op het vlak van dierverzorging en paard, biedt de school ook opleidingen aan op gebied van groen, grond en infra (cultuurtechnisch loonwerk), melkveehouderij en veehouderij hokdieren.
Op de campus wonen talrijke diersoorten en zijn er veel praktijkvoorzieningen. Sinds 2017 heeft Aeres MBO Barneveld een dierentuinlicentie en wil ze ook voor het brede publiek toegankelijk worden.

Aeres Training Centre Barneveld is marktleider in Nederland op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen en biedt meer dan 125 cursussen en opleidingen. Als onderdeel van Aeres, zijn wij al bijna 40 jaar het kenniscentrum voor professionals en hobbyisten. Aeres Training Centre Barneveld is onderdeel van Aeres, een toonaangevende speler in het groenonderwijs.
Voor onze trainingen werven wij cursisten uit heel Nederland o.a. door advertenties, evenementen, social media en e-mail marketing. Daarnaast richt Aeres Training Centre Barneveld zich op bedrijven in de sector waar de vraag groeit naar ontwikkelingstrajecten. Voorbeelden zijn dierentuinen, dierenartsenpraktijken, kinderboerderijen, pensions, kennels, maneges, etc.

Interesse?

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan Jan Vogel, teamleider, via 06-46367184

Ben je ervan overtuigd dat wij op zoek zijn naar jou? Solliciteer dan vóór 28-10-2020 t.a.v. Jan Vogel
De functie gaat in de maand november in, in overleg. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de 1e week van november.

Voor het invullen van deze functie werken wij samen met Aeres Agree, onze partner in werving & selectie. Hierdoor is het mogelijk dat Aeres Agree een deel van het wervingsproces overneemt.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *