Leraar Engels (0,8 – 1,0 wtf) in Oosterbeek

Speciaal op zoek naar een leraar als jij!

Gezocht: een inspirerende leraar Engels die hart heeft voor leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften (0,8-1,0 wtf)

Voortgezet speciaal onderwjis De Brouwerij in Oosterbeek is op zoek naar een nieuwe collega voor het vmbo-tl en havo. De Brouwerij daagt leerlingen uit om hun grenzen te verkennen en te leren door ervaringen. Met ons onderwijs bereiden we leerlingen voor op een vervolgstap in het mbo en/of hbo of arbeid. Via het Staatsexamen kunnen zij een vmbo-tl of havo-diploma behalen.

De school vso de Brouwerij
Wat onze school speciaal maakt, is dat de onderwijsbehoefte van onze leerlingen centraal staat. We maken gebruik van talenten van iedere individuele leerling en houden daarbij rekening met mogelijke belemmerende factoren. We ondersteunen alle leerlingen bij het leren leren, het leren kiezen en het leren leven. Het gaat daarbij om veel meer dan alleen het halen van een diploma. We geloven dat er altijd groei mogelijk is. Ons doel is leerlingen optimaal te laten ontwikkelen binnen onze school én gericht op het functioneren in de maatschappij.

Wij bieden daarbij onderwijs op maat in een voorspelbare omgeving. Onze leerlingen zijn tussen de 12 en 20 jaar oud en hebben vaak een diagnose binnen het Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Onze leerlingen hebben behoefte aan structuur, voorspelbaarheid en nabijheid van de leerkracht; en aan ondersteuning passend bij naar binnen gerichte problematiek.

Wat houdt werken bij ons in?
Als leraar is je werk afwisselend. Er zitten gemiddeld 12 leerlingen in de klas. In de onderbouw krijgen de leerlingen alle reguliere vakken klassikaal aangeboden door de mentor, aangevuld met vakdocenten en onderwijsondersteuners. In de bovenbouw worden meerdere vakdocenten ingezet. Je geeft hierdoor op verschillende manieren les: in je eigen vak, mentorles aan je eigen groep en vakoverstijgende uren voor onder meer leren plannen en organiseren en het trainen van sociale vaardigheden. Dit vraagt van jou dat je steeds inspeelt op wat nodig is. Je spart veelvuldig met collega’s en bent samen op zoek naar wat leerlingen nodig hebben.

Word jij leraar op vso De Brouwerij?
Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij laten elke leerling groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

  • Laten groeien van leerlingen met speciale behoeften.
  • Samen onderwijs geven: samen met je leerlingen, samen met je collega’s, samen met de ouders en samen met andere betrokkenen.
  • Je vindt het een uitdaging aan iedere leerling maatwerk te bieden.
  • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.

Dit breng je mee

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels.
  • Je staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan.
  • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht en durft te experimenteren.
  • Je werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen, vanuit een fijn leerklimaat.

Ons aanbod
Een aanstelling van 32 uur (0,8 wtf) of 40 uur (1,0 wtf) per week voor het nieuwe schooljaar 2022-2023. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal L10 of schaal L11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog (of uiterlijk zondag 5 juni) met je sollicitatiebrief en cv door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Gonny van Moorsel, directeur. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 23.

Heb je nog vragen? Gonny beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 – 43 56 81 95. Ook LIO’s worden nadrukkelijk gevraagd op deze vacature te solliciteren.

Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *