Leerkracht speciaal onderwijs cluster 2 (TOS) in Gouda

Waar ga je werken

Binnen Auris Taalplein geeft een enthousiast team van leerkrachten, onderwijsassistenten, logopedisten en ondersteuners onderwijs aan leerlingen met een communicatieve beperking. De leerlingen, in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, hebben een taalontwikkelingsstoornis, soms in combinatie met bijkomende problematiek. Voor ons staat bij al deze leerlingen ontwikkelen centraal en ons complete onderwijs staat in dienst van deze ontwikkeling.

Wij zijn een Vreedzame school: dat betekent dat wij een oefenplaats zijn waar we leerlingen een stem krijgen en leren om een democratische burger te zijn. Kinderen worden gezien en gehoord. En collega’s en ouders ook. Daarnaast zijn wij als school bezig met de adaptatie van de werkwijze Thinking for Learning. Een methodiek gericht op 21e eeuwse vaardigheden waarmee wij onze leerlingen een plek te laten vinden in de maatschappij en hoe hierin te kunnen functioneren.

Wat ga je doen

Vind jij het leuk om je in te zetten voor leerlingen die dat nodig hebben? Dan zit je bij Auris Taalplein op je plek. Die plek willen wij voor iedereen zo fijn mogelijk houden: voor onze leerlingen, maar zeker ook voor onze (nieuwe) collega’s. 

De leerlingen waar je voor werkt hebben een Taalontwikkelingsstoornis (TOS). Dit vraagt een andere manier van lesgeven c.q. behandelen en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We nemen je graag mee in onze kennis over onze doelgroep.

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit onderwijsassistenten, logopedisten en andere specialisten. Je staat niet alleen voor de klas! Je komt terecht in een warme omgeving, waar er oog is voor het kind, collega’s, en voor jou. Een hecht team, fijne omgeving en een mooie uitdaging.

Wij zijn vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor 4 dagen per week. Wij zijn ervan overtuigd dat je als leerkracht voor elke groep moet kunnen staan dus selecteren niet vooraf op bouwvoorkeur. In uiteindelijke gesprekken mag je deze wel aangeven, maar omdat we een kleine school zijn wordt er door de jaren heen wel gerouleerd in de bouw waarin je werkt.


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent. Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een enthousiast team dat zich inzet voor de leerling
 • leuke collega’s in een deskundig team
 • een aanstelling voor 4 dagen,
 • werkdagen in overleg, met voorkeur vanuit ons voor dinsdag t/m vrijdag.
 • een salaris binnen de CAO-PO, schaal LC met een max. van € 5.087,-, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring
 • een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
 • startdatum het liefst op 1 augustus, maar i.v.m. opzegtermijnen in overleg ook later mogelijk.

Wie ben jij
Jij bent iemand die zich graag inzet voor leerlingen die het hard nodig hebben. Jij herkent je in de woorden: Bevlogen, volhardend, geduldig, lerend en collegiaal. Daarnaast neem je mee:

 • een pabo diploma
 • affiniteit met leerlingen met een TOS
 • een open en communicatieve houding
 • ervaring binnen het (speciaal) onderwijs is mooi meegenomen
 • vaardigheden om goed samen te werken in een multidisciplinair team
 • een enthousiaste en doelgerichte werkhouding
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op de onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot 16 juni 2022. De eerste ronde gesprekken vinden plaats in de week van 20 tot en met  24 juni. Bij een wederzijdse match gaan we zorgen dat je een ochtend mee kan lopen om nog beter kennis te maken. Hierna wordt besloten of we een langdurige werkrelatie aangaan met elkaar. Bij vragen over de vacature kun je terecht bij Matthijs Stam, Teamleider Auris Taalplein, via m.stam2@auris.nl en 06 41580208.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *