Leerkracht Groep 6 in Hilversum

In een rustige wijk op de Van Hogendorplaan staat “de Elckerlyc”. De naam zegt het al: “een school voor iedereen”, die bekend staat als laagdrempelig. Een school die samenwerkt met haar omgeving. Een school die gestalte krijgt door drie pijlers: de leerlingen, het team en de ouders.

Ons motto is “Goed voor elkaar”.

Wij zijn op zoek naar een:

Leerkracht Groep 6 (0,4 – 1,0 fte)
Donderdag en vrijdag, overige dagen in overleg

Op onze school werk en leer je samen: samenwerkend leren. Vanuit jouw eigen groep heb je een intensief lijntje met de leerkrachten van de bovenbouw.

De Elckerlyc is een ‘traditionele’ school in een modern jasje. Het traditionele zit hem in het gebruik van lesmethoden voor de kernvakken rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen. En modern vanwege de inzet van digitale middelen zoals het werken op Chromebooks. Wij gebruiken de lesmethode Kwink voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Lessen over Burgerschap staan ook in deze methode en worden vooral gegeven in de groepen 6 t/m 8.

Je komt in een team terecht dat open en transparant is naar elkaar en zaken met elkaar deelt. Neem maar eens een kijkje op onze website: www.elckerlycschool.nl

Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die

  • Bevoegd is om les te geven in het Primair Onderwijs.
  • Zowel pedagogisch als didactisch sterk is.
  • Durft te staan voor wie hij/zij is en dat laat zien.
  • Enthousiast, betrokken, ondernemend en flexibel is.

Naast het bovenstaande ben je op je plek in een enthousiast team met collega’s die graag samenwerken. Stip besteedt veel aandacht aan het begeleiden van (startende) collega’s en er zijn volop mogelijkheden om je ook binnen Stip verder te ontwikkelen.

Wij bieden jou:

  • Een salaris in schaal L10 van de cao PO (minimaal € 2.738,- en maximaal € 4.206,-) op basis van een fulltime contract.
  • Een arbeidsovereenkomst per 1 augustus 2022.
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Vanuit het overkoepelend bestuur Stip Hilversum worden volop mogelijkheden geboden om je verder te ontwikkelen.
  • Diverse extra’s zoals korting op een fitness abonnement, korting op je ziektekostenverzekering of een fietsregeling.

Interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier door te klikken op de button ‘Solliciteren maar’. Wil je liever meer informatie? Kom dan eens een kop koffiedrinken! Neem contact op met Annemarie Velthuis, directeur, via 035-6249150.

Stip Hilversum heeft de missie om goed en pluriform openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ongeacht afkomst, cultuur of religie. Elk kind verdient goed onderwijs. Met een goede opleiding gaat er een wereld voor je open.

STIP: Samen, Trots, Innovatief en Professioneel.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *