Leerkracht groep 4 in Hilversum

Wil jij lesgeven op (misschien wel) de mooiste school van Nederland? Onze onderbouw (gr. 4) zoekt een bevlogen meester of juf. (0,6fte)

Wat staat jou te wachten?
Een klas vol enthousiaste, leergierige kinderen. Een groot team met ervaren leerkrachten die weten hoe ze kwalitatief goed onderwijs kunnen geven. Twee prachtige gebouwen voorzien van alle (digitale-) faciliteiten. Klinkt goed toch? Laat de kinderen van de Fabritiusschool schitteren in hun weg naar volwassenheid en pak deze kans met beiden handen aan.

Dit ga je doen:
Wij zoeken een flexibele, energieke leerkracht voor onze school. Je geeft les aan 1 of meerdere klassen in de onderbouw (groep 4). Als leerkracht ga jij geen uitdaging uit de weg. Door jouw daadkrachtige en stimulerende houding weet jij direct een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ieder kind. Jij zorgt voor een veilig leerklimaat waar iedereen met plezier naar school komt. Daarnaast zie jij precies wat de kinderen nodig hebben en weet jij hier naar te handelen.

Dit krijg jij van ons:
Ervaring of startende leerkracht: dat maakt voor ons niet uit. Jij kan namelijk altijd rekenen op betrokken en ervaren collega’s die je wegwijs kunnen maken in de school en in het onderwijs. Daarnaast krijg je van ons:
– Een salaris in salarisschaal LB;
– Een arbeidsovereenkomst voor 0,6 fte voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband, met ingang  van 1 augustus 2022;
– Reiskostenvergoeding (o.b.v. cao PO), vakantie-uitkering 8% en eindejaarsuitkering van 8,33%;
– Opleidingsmogelijkheden binnen onze eigen STIP academie;
– Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en andere producten;
– Korting op de kosten van je sportabonnement via bedrijfsfitnessonline, een fiets-privé regeling en een fiscale regeling voor woon-werkverkeer.

Wij zoeken een collega die:
– Iedere dag opstaat met de intentie om het beste uit iedere leerling te halen;
– Die plezier heeft in les geven;
– Die durft te vragen;
– Die eigen kennis en vaardigheden deelt in het team en uitbreidt;
– Die de bevoegdheid heeft om les te geven in het Primair Onderwijs.

Dit moet je over de Fabritiusschool weten:
De Fabritiusschool is een openbare basisschool in de wijk Hilversum-Zuid. De school heeft plaats voor 500 leerlingen in 17 groepen, verdeeld over twee karakteristieke locaties op loopafstand van elkaar. De Fabritiusschool is een goede en plezierige school met orde en regelmaat, waar naar inschatting van alle betrokkenen goede pedagogische en didactische aspecten van vroeger en nu harmonieus zijn verenigd. De school is een plaats waar het kind zich veilig en geborgen voelt, waar iedereen goed onderwijs wordt geboden en waar constant aan de kwaliteit wordt gewerkt.

Waar wacht je nog op?
Je kan uiteraard direct solliciteren, daar houden we van! Solliciteren kan eenvoudig door een mail te sturen met cv en motivatie onder vermelding van de vacaturetitel voor 19 juni 2022 naar werkenbij@stiphilversum.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Paul van Toledo, directeur van de Fabritiusschool. Hij is te bereiken via directie@fabritiusschool.nl  of via 035 6211702.

NB: Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *