Junior Controller in Ede

Wat je gaat doen
Vanwege toename in werkzaamheden zoeken we bij de afdeling Finance & Control een junior controller. Je werkt vanuit een onafhankelijke en professionele rol en ondersteunt de concerncontrollers, het Hoofd F&C en Hoofd FA.

 • Je ondersteunt de concerncontrollers bij het opstellen van de begrotingen en prognoses voor afdelingen van het bestuursbureau;
 • Je ondersteunt in de consolidatie- en rapportagewerkzaamheden op Aeres niveau;
 • Je geeft uitvoer aan audits op verschillende processen en bij verschillende onderdelen binnen Aeres;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het rapportagesysteem en zorgt o.a. voor de koppeling met de jaarrekeningen;
 • Je ondersteunt in het jaarrekeningproces van Aeres en verzorgt zelfstandig de jaarrekening van een aantal Stichtingen;
 • Je participeert in de ontwikkeling van planning- en control instrumenten en weet informatie vanuit systemen te analyseren en te rapporteren;
 • Je levert een bijdrage aan de optimalisatie van de AO-IC.

De werkzaamheden worden in teamverband uitgevoerd. De afdeling Finance & Control van het bestuursbureau (totaal ca. 15 fte) bestaat verder uit het Hoofd F&C, Hoofd FA, concerncontrollers en het team FA. Intensieve samenwerking vindt plaats met de instellings- en projectcontrollers die binnen de verschillende organisatieonderdelen opereren (totaal 8,5 fte).

Jouw kwaliteiten

 • Als zelfstandig werkende controller ben je professioneel, proactief en analytisch;
 • Je hebt ervaring met financial control en kennis van jaarverslaggeving;
 • Je bent enthousiast, een teamplayer en vindt het leuk om initiatieven op te pakken;
 • Je beschikt over een uitstekende mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je hebt affiniteit voor ICT en beheerst financiële modellering (in Excel) en rapportage tools (bijvoorbeeld Power BI).

Ons aanbod
Wij bieden een veelzijdige functie aan als junior controller in een dynamische en groene omgeving aan, met ruimte voor groei als professional. Aeres kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan activiteiten. Naast een goed salaris bieden we een prima balans werk-privé: werken in het onderwijs betekent een ruim aantal vakantiedagen en mogelijkheden om het werk flexibel in te delen. Ook vinden we het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en stimuleren we dit door te investeren in opleiding, training en coaching van medewerkers. Daarnaast bieden wij:

 • Inschaling vindt plaats volgens de CAO-mbo in schaal 10 (maximaal € 4.359,- bruto per maand bij een volledige dienstbetrekking);
 • Een vaste baan, die we in eerste instantie starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd bij Stichting Aeres Groep.

Over Aeres
Aeres is een breed, veelzijdig kennisinstituut binnen de sector voor voedsel, leefomgeving en groen. Aeres verzorgt regulier onderwijs (PrO, VMBO, MBO, HBO), praktijkleren, commerciële diensten en praktijkonderzoek. Aeres heeft 1.200 medewerkers, 10.000 leerlingen en studenten en jaarlijks volgen nog eens vele duizenden volwassenen een training of cursus. De totale omzet bedraagt ca. 175 miljoen euro. Het bestuursbureau (Ede) ondersteunt het College van Bestuur en bestaat uit diverse stafafdelingen waaronder de afdeling Finance & Control.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Meer informatie over de organisatie Aeres vind je op de website www.aeres.nl.

Interesse?
Herken je je in bovenstaande profiel en wil je daar een bepalende bijdrage in leveren? Je bent van harte welkom!

Heb je een goed gevoel bij deze vacature? Neem dan contact op met Hendrik Roeleveld van Employment Services (06-57679413 / h.roeleveld@employmentservices.nl). Voor het invullen van deze functie werkt Aeres samen met Employment Services. Solliciteer daarom via deze website en niet via de werken-bij-website van Aeres.

Employment Services (www.employmentservices.nl) is actief vanuit Baarn en is bewezen effectief in werving & selectie, executive search en interim-bemiddeling door persoonlijke aandacht en gedegen advies.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *