Interim directeur Almeerse Scholen Groep (0,8 – 1,0 fte) in Almere

De Almeerse Scholengroep (ASG) is het onderwijsbestuur van 37 basisscholen, twee scholen voor speciaal basisonderwijs en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. ASG staat voor goed en divers onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder
kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij iedere leerling de basisschool en voortgezet onderwijs bieden die bij hem of haar past.

Voor onze basisscholen zijn wij op zoek naar een

Interim directeur
0,8 – 1,0 fte

Als interim-directeur bij ASG word je ingezet bij diverse scholen binnen het basisonderwijs. Soms is dat om tijdelijk een directeur te vervangen of waar te nemen. Soms geven we je ook een specifieke opdracht mee.

 

Wie zoeken we?

  • We zoeken een ervaren, enthousiaste en inspirerende directeur die het als uitdaging ziet om bij verschillende scholen, gedurende kortere of langere periodes als schoolleider verantwoordelijk te zijn.
  • Vanwege die verscheidenheid aan werkplekken ben je in staat om de context van de schoolorganisatie je snel eigen te maken en maak je gemakkelijk verbinding met teams, ouders en leerlingen.
  • Door je ervaring en expertise kun je, zonder alle ins en outs van een school te kennen, snel beslissingen nemen.
  • Je bent een analyticus die de gang van zaken en de vraagstukken van een school in korte tijd doorgrondt en op basis daarvan daadkrachtig intervenieert.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Als interim directeur bij ASG werk je nauw samen met onze andere schooldirecteuren en draag je bij aan de kwaliteitsontwikkeling op al onze scholen.
  • Je mag rekenen op collegiale ondersteuning en op ondersteuning vanuit het team clusterdirectie en ons servicebureau.
  • Daarnaast biedt ASG veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, onder andere op het gebied van leiderschap en kwaliteitszorg.
  • Inschaling vindt plaats conform de CAO-PO.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *