Docent Algemene vakken ca. 0,6 fte met ingang van schooljaar 2022/2023 – Leerpark Arnhem in Arnhem

Leerpark Arnhem is een actieve, toekomstgerichte school. Het is de school voor praktijkonderwijs, vmbo en mbo in Arnhem. Op het LEERpark DOEN leerlingen meer!

De Arentheem Scholengroep bestaat uit drie scholen en is er voor iedereen uit de regio Arnhem. Leerlingen kunnen bij ons alle opleidingen volgen, van de praktijkschool tot gymnasium. En welke opleiding ze ook kiezen: we dagen elke leerling uit tot excellentie op zijn eigen niveau. We vormen een betrokken leergemeenschap op een algemeen christelijke basis.

De functie

Je gaat voor 0,6 fte aan de slag als docent algemene vakken op de Praktijkschool Arentheem.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, en net als wij voor excellentie gaat. Jij:

  • beschikt over een pabo-diploma en ervaring met de doelgroep;
  • bezit de capaciteiten om kennis en vaardigheden aan leerlingen over te dragen en beschikt over actuele kennis op jouw vakgebied;
  • bent in staat om binnen je lessen maatwerk te leveren aan leerlingen met verschillende niveaus;
  • beschikt over pedagogische en didactische kwaliteiten en bent in staat leerlingen enthousiast te maken voor je vak;
  • beschikt over uitstekende vaardigheden op het gebied van digitale didactiek;
  • hebt ervaring en in ieder geval met affiniteit met de doelgroep.

Ons aanbod

Werken bij de Arentheem Scholengroep betekent werken in een afwisselende omgeving. Je gaat aan de slag op Leerpark Arnhem. Wij bieden:

  • een tijdelijke, deels vervangings-, aanstelling tot uiterlijk 1 augustus 2023. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie kan de aanstelling op de Praktijkschool aansluitend worden verlengd;
  • inschaling in schaal LB;
  • een positief en enthousiast team.

Meer weten?

Wil je meer weten? Bel gerust met Geke Kersten, directeur Leerpark Arnhem of met J. van Steinvoorn, afdelingsleider van de Praktijkschool Arentheem. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 026-3629152.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan uiterlijk 19 juni 2022 een motivatiebrief met CV in middels de knop “Solliciteren”. Je komt dan op onze sollicitatie site. Privacy en goede omgang met jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Na het accorderen van het privacy statement kun je je CV uploaden en worden de verschillende velden in het sollicitatieformulier direct gevuld. Dit kan enkele seconden duren. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Salaris
schaal LB

Over COG
COG staat voor Christelijke Onderwijsgroep en is de overkoepelende stichting van de aangesloten scholen in de regio Vallei en Gelderland-Midden. Elke school heeft haar eigen karakter en bestaat uit kleinschalige, betrokken leergemeenschappen. Een algemeen Christelijke levensbeschouwing en visie zijn onze inspiratie. Het COG bestaat uit het Thomas a Kempis College, Leerpark Arnhem, Titus Brandsma College, Het Perron, Dulon College, Technova College, Astrum College en Knooppunt techniek. De scholen worden ondersteund door de centrale afdeling Bedrijfsvoering.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *