Directeur basisschool De Heliotroop in Almere

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 37 basisscholen, 2 scholen voor speciaal basisonderwijs en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Wij staan voor goed en toegankelijk onderwijs voor ieder kind tussen de 4 en 18 jaar. Ieder
kind is anders, leert anders en ontwikkelt zich op een eigen manier. Door onze kwaliteit en diversiteit kunnen wij kinderen de school bieden die bij hem of haar past.
 
De Almeerse Scholen Groep is voor openbare basisschool De Heliotroop op zoek naar een:
 
Directeur
wtf 0,8 – 1,0
 
De Heliotroop staat in de Kruidenwijk in Almere en is een echte buurtschool. De school is 10 jaar geleden ontstaan uit een fusie en dit jaar vieren we ons lustrum.
De Heliotroop is een zogenaamde Kanjerschool en de kanjertraining is verweven in ons onderwijs. Daarnaast is er op school veel aandacht voor kunst en cultuur. Zo doen we mee met Kunst is Dichterbij dan je Denkt (KIDD).
Onze school staat goed aangeschreven in de omgeving en het team, de kinderen en ouders zijn trots op de school waar iedereen welkom is én zich welkom voelt! Onze slogan is niet voor niets:
‘Ieder kind voelt zich welkom op onze school’.

Wie zoeken we?
Voor De Heliotroop zijn we op zoek naar een enthousiaste en verbindende directeur die zich voor langere tijd aan onze school wil verbinden. Jij bent in staat een klimaat te creëren waarin medewerkers zich gehoord, gemotiveerd en gewaardeerd voelen. Ook heb
jij een duidelijke onderwijsvisie op hoe kinderen het beste voorbereid kunnen worden op een snel veranderende wereld. En kun jij deze visie omzetten in een concrete aanpak om de onderwijskwaliteiten op voldoende niveau te houden.

Als onze nieuwe directeur ben je zichtbaar, toegankelijk en hartelijk voor je collega’s, de leerlingen en ouders. Je bent open en transparant in je communicatie binnen en buiten de school. Je bent zowel intern als naar ouders en andere relaties een stevige
gesprekspartner. En jij bent in staat om onze ingeslagen koers nieuw leven in te blazen.

Wat kun je van ons verwachten?
Op De Heliotroop maak je onderdeel uit van enthousiast en betrokken team dat graag inbreng heeft bij de verdere ontwikkeling van de school. Als directeur van De Heliotroop maak je ook deel uit van het directeurenteam van ASG, waarin je collega’s inspireert,
met hen samenwerkt en ook sparringpartners vindt. Daarnaast biedt ASG veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, onder andere op het gebied van leiderschap en kwaliteitszorg. Inschaling vindt plaats conform de CAO-PO.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *