Directeur A (WTF 1,0) in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het VSO?

Wij zijn er voor kinderen en jongeren van vier tot 27 jaar die onze expertise in (speciaal) onderwijs en ondersteuning nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Op 54 locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Limburg en Gelderland bieden wij met ruim 950 experts speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ondersteuning aan ruim 3500 leerlingen.

Onze medewerkers kunnen op allerlei manieren blijven leren, onder meer via onze Aloysius Academie. Wij werken vanuit onze kernwaarden Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie en een positieve (onderwijs)visie.

Ons doel: leerlingen perspectief bieden op een betekenisvolle toekomst. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met netwerkpartners in onder meer onderwijs, jeugdhulp, zorg, arbeid en justitie.

Voor VSO de Aventurijn in Nijmegen zijn wij op zoek naar een nieuwe directeur.

Wat doe je?
Je bent onderwijskundig en organisatorisch leider en bewaakt de pedagogisch-didactische kwaliteit. Je stimuleert de ontwikkeling van medewerkers en voert professioneel personeelsmanagement. Met je team vertaal je onze koers in praktijk, passend bij jullie situatie. Je profileert je school actief en investeert in goede samenwerking met leerlingen, ouders en netwerkpartners.

Wat breng je mee?
Ga jij onvoorwaardelijk voor het meest betekenisvolle onderwijs? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Kijk jij naar kansen en ben jij een echte verbinder? Sociaal en communicatief vaardig? Wil jij kwaliteit bieden en vind je het leuk om beleid te ontwikkelen en medewerkers daarin mee te nemen? Reageer dan snel!

Locatie de Aventurijn is op dit moment een school van Kristallis VSO. Er is een voorgenomen besluit om het bestuur van Kristallis per 1 augustus 2021 over te dragen aan de Aloysius Stichting.

De Aventurijn is een locatie waar veel aandacht is voor de sociaal emotionele vorming van leerlingen van 12 tot 20 jaar. Het enthousiaste team van medewerkers zet zich maximaal in om de ontwikkling van de jongeren te stimuleren. Op locatie Aventurijn zitten leerlingen met een uitstroomprofiel vmbo-b/k en arbeid. Zij bieden onderwijs vanuit een holistische visie en hebben aandacht voor het zijn, willen, kunnen en weten. Tevens verwijzen wij je graag naar de website van locatie Aventurijn (www.kristallis.nl).

Het complete functieprofiel is per e-mail op te vragen bij Monique van Lier (monique.vanlier@aloysiusstichting.nl).

Inschaling
Inschaling in D13, conform cao po.

Het betreft een fulltime vacature, ingaande per 1 augustus of 1 september 2021, voor de duur van één jaar met uitzicht op vast.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 21 – 24 juni a.s.[1261]

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *