Conrector Vmbo G/TL

Wegens pensionering van 2 collega’s zijn wij op zoek naar een conrector Agora per 01-08-2020 en een conrector Vmbo G/TL per medio november 2020.TL. Een van de vertrekkende conrectoren is op dit moment benoemd als plaatsvervangend rector. Vervanging van
deze functie behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden voor beide functies een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor beide functies geldt een minimale beschikbaarheid van 0,8 fte.

Functieprofiel conrector Vmbo G/TL:
– Heeft een duidelijke visie op de werkelijkheid van Vmbo G/TL-onderwijs, de ontwikkelingen met betrrekking tot vernieuwing die landelijk gaande zijn en de ambities van het KWC met betrekking tot kansen en keuzes. Heeft een duidelijk beeld van wat in deze omgeving
verstaan wordt onder onderwijskwaliteit en hoe daarop gestuurd moet worden. Ervaring met de doelgroep Vmbo G/TL strekt tot aanbeveling.
– Is een goede communicator. Stemt communicatie goed af op doelgroepen binnen en buiten school en weet het vertrouwen te winnen van leerlingen, ouders en teamleden.
– Is een empathische verbinder. Kan in veranderprocessen alle stakeholders meenemen op een zorgvuldige en inspirerende wijze.
– Hij/zij is bekend met de aanpalende niveau’s en kan het voortouw nemen als het gaat om eventuele uitbreiding van een vorm van beroepsgericht onderwijs naar Havo.
Brengt de buitenwereld naar binnen en de binnenwereld naar buiten.
– Geeft met inspirerend voorbeeldgedrag richting en sturing aan het team en is in staat om bestaande structuren te doorbreken als dat voor vernieuwing relevant is.
– Kan strategische vraagstukken analyseren en op basis van analyse en draagvlakonderzoeken richting kiezen.
– Is creatief in het vinden van oplossingsrichtingen: kan flexibel denken.
– Onderschrijft de kernwaarden van het KWC en de christelijke identiteit.

 

Inschaling gebeurt volgens CAO VO schaal 13.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *