Concierge (32-40 uur) in Alphen a/d Rijn

Werken als conciërge bij IPS Hilversum
Op locatie voer je onderhoud en routinereparaties uit aan gebouwen en terreinen. Je onderhoudt contacten met externe instanties en voert ondersteunende werkzaamheden uit voor docenten en studenten. Je meldt grote storingen in het schoolgebouw of op het terrein, je herstelt eenvoudige defecten en voor meldingen van technische zaken worden bij jou gemeld. Je informeert de collega’s over geplande reparaties en onderhoud en houdt toezicht op alle veiligheids-, inspectie- en technische voorschriften.

Daarnaast heb je als conciërge contact met onder andere gemeentes, beheer je de opslagruimtes, schoonmaakartikelen en kantoorbenodigdheden. Dankzij jou zijn de gymzaal en kleedkamers schoon en fris, onderhoud je de tuinen en houd je iedere dag de schoolmail in de gaten of er bijzonderheden zijn. 

Herken jij jezelf?
Het spreken van de Engelse taal is een vereiste vanwege het internationale karakter. Engels schrijven is geen must. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving als een school te werken en houdt van veel afwisseling in je werk. Je ziet het werk liggen en werkt op een effectieve wijze samen met je collega’s en met derden. Je werkt probleemoplossend, doelgericht en hebt een positieve houding.

Dit krijg jij van ons:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 0,8 – 1,0 fte (32 – 40 uur per week) met uitzicht op vast dienstverband.
  • Een salaris in schaal 3 van de cao PO (minimaal € 1.758,- en maximaal € 2.367,- bruto per maand op basis van 40 uur per week)
  • Jouw werktijden zijn van 07.30 – 16.00 uur
  • Collectiviteitskorting op diverse verzekeringen en andere producten
  • Korting op de kosten van je sportabonnement via bedrijfsfitnessonline, een fiets-privé regeling en een fiscale regeling voor woon-werkverkeer.

Waar wacht je nog op?
Je kan uiteraard direct solliciteren, maar als je nog vragen hebt kan je deze eerst stellen aan Paula Baxter, directeur IPS Hilversum. Zij is te bereiken via principal@ipshilversum.nl of via 035 – 6216053.

 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *