Afdelingsleider Spinoza20first Amsterdam in Amsterdam

Ter versterking van de schoolleiding zoekt Spinoza20first met ingang van 1 augustus 2021 een ervaren afdelingsleider. Ook na zoveel jaar ervaring heb je nog een groot hart voor onderwijs- en organisatieontwikkeling. Daarnaast ben je een echt mensen-mens.
Met jouw senioriteit weet je in complexe situaties goed het overzicht te bewaren en de rust te behouden binnen het team.

Het accent van de functie van afdelingsleider zal komen te liggen op de ondersteuning van het primaire proces. Dit betekent dat de werkzaamheden die de afdelingsleider verricht voor het grootste gedeelte ten dienste zullen staan van de onderwijsteams en de
stamgroepbegeleiders. De onderwijsteams moeten zich door de afdelingsleider ondersteund en gesteund voelen, waardoor zij hun core business goed kunnen vervullen: onderwijs en leerlingen. Dat geldt ook voor de stamgroepbegeleiders. Ook zij moeten in complexe
situaties voldoende gesteund en ondersteund worden door de afdelingsleider.
 
De afdelingsleider werkt samen binnen een team van afdelingsleiders en voert op het gebied van leerlingcoördinatie, onderwijs en kwaliteit zelfstandig taken uit voor de afdeling en de onderwijsteams waar de afdelingsleider verantwoordelijk voor is. Naast de
managementtaak is de afdelingsleider ook belast met een beperkte lesgevende taak.
 
We zoeken een afdelingsleider die fulltime wil werken, waarbij ook een aanstelling van minimaal 0,8 fte tot de mogelijkheden behoort. Omdat we het belangrijk vinden dat de afdelingsleider feeling houdt met het lesgeven, zal de functie ook een kleine lesgevende
taak omvatten. Deze verdeling komt neer op een afdelingsleidertaak voor de omvang van 0,85 fte en een lesgevende taak voor de omvang van maximaal 0,15 fte bij een fulltime dienstverband. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband.

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid zal de voorkeur worden gegeven aan een interne kandidaat.
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Hieronder vind je de link naar het functie- en competentieprofiel van de functie van afdelingsleider alsmede naar de website van de school.
 
Functie- en competentieprofiel afdelingsleider
www.spinoza20first.nl

 

HBO+ werk- en denkniveau.
Je beschikt over actuele management- en onderwijservaring of bent bereid je hierin te 
scholen.
Je hebt de opleiding tot schoolleider gevolgd of bent bereid deze te volgen.
Je hebt affiniteit met het daltononderwijs.
Je houdt kennis/vaardigheden up-to-date door scholing en deelname aan (kennis)netwerken. 
Je beschikt over actuele kennis van de pedagogische, didactische en onderwijskundige ontwikkelingen binnen het voortgezet (dalton)-onderwijs.
 

Conform CAO VO 

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *