Adjunct-directeur in Rozenburg

# OBS De Phoenix

_**De Phoenix heeft een adjunct nodig!**_

OBS De Phoenix is een gezellige buurtschool van rond de 320 leerlingen in Rozenburg. Het hoofdgebouw staat in een groene omgeving met mogelijkheden voor buitenlessen. De school kenmerkt zich door een leuk, sociaal, hardwerkend en hecht team. Het motto van onze school is: “Onze school is meer dan een gebouw, het is een plek waar leerlingen met plezier naar toe komen”. De school werkt continu aan haar interne kwaliteit en opbrengsten. De bedoeling is de kinderen een stevige basis op het gebied van taal en rekenen mee te geven en de ontwikkeling van kinderen te verbreden met daarbij o.a. techniek, kunst, lichamelijke opvoeding en burgerschap. Kortom, de school werkt aan alle zaken die kinderen nodig hebben om te ontwikkelen, tussen en met andere mensen, in de wereld waar ze opgroeien, waar ze in de toekomst een rol gaan spelen en waarin ze keuzes zullen gaan maken.

We zijn op zoek naar een adjunct-directeur Die samen met het team wil werken aan de ontwikkeling van de school met als doel het maximale uit het team en de kinderen te halen. Binnen het uitvoeren van het beleid dat de school voert, is uiteraard een coöperatieve, daadkrachtige houding gewenst en verwachten we betrokkenheid en inzet op de gezamenlijk te behalen doelen t.a.v. goed, eigentijds onderwijs dat voldoende afstemt op de behoeften van kinderen en planmatig en cyclisch van karakter is. Mogelijkerwijs kun je hierin, vanuit ervaring of kennis, zinvolle input leveren aan de school en collega’s of ben je bereid je hiervoor volledig in te zetten.

Voor meer informatie over de school kun je ook terect op onze website: https://www.obs-dephoenix.nl/

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en onze leuke school en wil je dat met eigen ogen komen bekijken? Wij horen graag over jou. Mail of bel dan naar Ester de Nijs 0181-212943 of e.denijs@obs- dephoenix.nl.

Wil je direct solliciteren? Druk dan snel op onderstaande sollicitatiebutton en stuur je cv en motivatiebrief naar ons toe.

– Het team begeleiden in het onderwijsproces
– Bijdragen aan de warme werksfeer
– Feedback geven en kunnen reflecteren
– Een aanspreekpunt zijn voor de collega’s
– Beheren van budget en leermiddelen
– Aanspreekpunt zijn voor ouders bij schoolgerichte vragen of problemen

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *