Adjunct- directeur in Katwijk

De Stichting Andreas College voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Katwijk e.o 
zoekt voor de locatie Pieter Groen 2 enthousiaste, verbindende en ondernemende adjunct-directeuren om ons team te versterken en om zich voor langere tijd aan onze school te binden. De adjunct-directeur beschikt over gedegen kennis van voortgezet onderwijs
en gaat vernieuwing niet uit de weg. De vacatures zijn ontstaan wegens de groei van de school (uitbreiding in de formatie) en het vertrek van een adjunct-directeur die elders een nieuwe uitdaging aangaat.

Over ons
Jouw team, jouw uitdaging
Je bent onze teamspeler in de directie en je geeft leiding aan je eigen team. Je geeft leiding aan de ontwikkelingen en resultaten in dat team, draagt bij aan de ontwikkeling van het centrale beleid en de vernieuwing van het onderwijs van de locatie.
Je bent verbindend, stimuleert en inspireert mensen. Je herkent en erkent de kwaliteiten van de medewerkers en weet deze effectief in te zetten. Je bent in staat de kwaliteit van het onderwijs in kaart te brengen, te beoordelen voorstellen te doen en acties
te ondernemen waar dat nodig is. Je werkt nauw samen met 4 collega-adjunct-directeuren onder de verantwoordelijkheid van de directeur van de school.
 

Over jou
Wij vinden het belangrijk dat je

  • er zin in hebt onze school te komen versterken!
  • in staat bent om docenten te coachen m.b.t. de uitoefening van hun docentschap;
  • in staat bent om in een complexe omgeving werk goed te organiseren;
  • in staat bent de kwaliteit van het onderwijs te monitoren en acties te ondernemen;
  • substantieel bijdraagt aan de onderwijsontwikkelingen op korte en lange termijn;
  • op een heldere manier je visie en opvattingen kan verwoorden;
  • een onderwijsbevoegdheid hebt.

 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Verder zijn er ook nog:

  • opleidingsmogelijkheden
  • salaris conform cao VO en een eindejaarsuitkering van 8% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.  

Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. 
 

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *