Adjunct-directeur in Katwijk

Stichting Andreas College zoekt voor de locatie Pieter Groen een enthousiaste, verbindende en ondernemende
Adjunct-directeur voor de afdeling vwo om ons team te versterken. De adjunct-directeur beschikt over gedegen kennis van voortgezet onderwijs en gaat vernieuwing niet uit de weg.

 

Over jou
Wij vinden het belangrijk dat je

 • er zin in hebt onze school te komen versterken!
 • in staat bent om docenten te coachen m.b.t. de uitoefening van hun docentschap;
 • in staat bent om in een complexe omgeving werk goed te organiseren;
 • in staat bent de kwaliteit van het onderwijs te monitoren en acties te ondernemen;
 • substantieel bijdraagt aan de onderwijsontwikkelingen op korte en lange termijn;
 • op een heldere manier je visie en opvattingen over leren, onderwijzen en leiding geven’ kan verwoorden;
 • bij voorkeur in het bezit bent van een opleiding passend bij de functie of bereid deze te volgen;
 • een onderwijsbevoegdheid hebt.

 
Jouw team, jouw uitdaging
Je bent een teamspeler in de directie en je geeft leiding aan je eigen team. Je geeft leiding aan de ontwikkelingen en resultaten in het team, draagt bij aan de ontwikkeling van het centrale beleid en de vernieuwing van het onderwijs van de locatie.
Je bent verbindend, stimuleert en inspireert mensen. Je herkent en erkent de kwaliteiten van de medewerkers en weet deze effectief in te zetten. Je bent in staat de kwaliteit van het onderwijs in kaart te brengen, te beoordelen, voorstellen te doen en acties
te ondernemen waar dat nodig is. Je werkt nauw samen met 4 collega-adjunct-directeuren onder de verantwoordelijkheid van de directeur van de school.
Je benut de kansen die de prachtige faciliteiten op Pieter Groen bieden, zoals het science centre en kunstpaviljoenen. Je geeft leiding aan de mogelijkheden die dit biedt in de ontwikkeling van het onderwijs in jouw afdeling en schoolbreed. Je weet wat de vwo-leerling
nodig heeft en je zet je kennis en kunde in om samen met je team deze nodige stappen te maken. Hierdoor weet je het vwo op de kaart te zetten, zowel in Katwijk als in de regio. 
 

 
 

Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. Verder zijn er ook nog:

 • salaris conform cao VO schaal 12
 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden, a.s.r. Vitality, Learnspace etc.

Dienstverband                     
Het  dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

Solliciteer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *