Accountmanagers (voor Noord Holland en Zuid Holland)

We zoeken accountmanagers met lef, verbinding en commitment op resultaat!
Je bent die pionier, die doorzetter, die ervaring in het onderwijs heeft, die op de relatie en de inhoud zit en verbinding zoekt met (potentiele) klanten om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Je vindt het leuk om commerciële kansen te creëren en te verzilveren.
Je bent in staat om zelf zaken in gang te zetten, je neemt initiatief wanneer je kansen ziet en je zet door om tot resultaten te komen. Met meer dan 40 jaar onderwijsexpertise binnen OnderwijsAdvies en met jouw kennis en kunde willen we van jou de beste Accountmanager
maken! We investeren in jou met opleidingen en trainingen op jouw vakgebied en geven je de kans om nieuwe ideeën uit te proberen en initiatieven te ontplooien. 

Je bent als accountmanager een inhoudelijke, kritische en positieve gesprekspartner voor directies en besturen en bent goed geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in het onderwijs. Je bent kennisexpert, verkoopt vanuit  de inhoud en bent gericht op proces
en strategie. Jouw focus ligt op duurzame groei van (nieuwe) klanten en het behalen van de begroting en nieuwe omzet. Dat doe je zelfstandig maar je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een salesteam, je werkt nauw samen met de adviseurs en de klant.
Binnen de organisatie word je ondersteund door een professioneel team bestaande uit de commerciële binnendienst en marketing. Je fungeert als een spil rondom alle activiteiten die bij een klant plaatsvinden, van offerte tot het bewaken van het proces en de
evaluatie. Jouw werkgebied wordt in overleg Noord Holland of Zuid Holland.

 

Wat vraagt OnderwijsAdvies van jou?
Je bent enthousiast, optimistisch, weet je te presenteren en kunt overtuigen. Je hebt kennis van het onderwijs en bent commercieel onderlegd. Je vindt het prettig om je eigen tijd in te delen, eigen afspraken te maken en krijgt energie van het werken als pionier.
Je kunt autonoom werken, bent een netwerker en haalt voldoening uit het binnen halen van opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. Hierbij stuur je op de verkoopdoelstellingen en vind je het een sport deze te overtreffen.
Je bent in staat om op directie- en bestuursniveau het strategische gesprek te voeren, weet de vraag achter de vraag te achterhalen en de vertaling te maken vanuit de schoolsituatie te maken op basis van bijvoorbeeld cijfers, vragen en/ of onderzoek. Tot slot
beschik je over een HBO/WO werk- en/of denkniveau.
 

De functie is conform de CAO Onderwijsadviesbureaus ingedeeld in salarisgroep 12 (bruto maximaal € 5.269,- bij een 36-urige werkweek). Voorts bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en passende opleidingen en trainingen.

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week. Jouw standplaats is in overleg in Hoofddorp of Zoetermeer.

Solliciteer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *